14 mars 2019 -- 19:40

1) Tulipaner som matcher veggen perfekt. Ikke nok med det, men omtrent syv måneder etter at jeg begynte å lete etter et bilde/maleri til å ha på veggen fant jeg endelig et jeg likte ekstremt godt, som i tillegg ikke kostet 23 000 kr, slik det første jeg fant kostet… Haha. Malerier er dyrt, det fikk jeg fort erfare.
2) Vær så snill, la oss ha sett det siste av vinteren nå.

Matnyheter er noe av det artigste jeg vet! 1) Jeg er veldig glad i magerosten med smak av jalapenos og egentlig også den med skinke, men denne her tok umiddelbart over tronen! NAM! 2) Skyren derimot, kommer jeg ikke til å kjøpe igjen.

1) En etterlengtet tur til frisøren. Klippet en del, men jeg vil allerede tilbake for å klippe mer. Okei, det er faktisk en måned siden jeg var der. 2) SOL!!! Jeg merker på både meg selv og de rundt meg at den økende mengden dagslys påvirker sinnet. Deilige, deilige lys!

1) Trening blir det mye av for tiden, enda mer enn tidligere, og det går virkelig utrolig bra med løftingen for tiden. Etter at kroppen kom seg etter det mageviruset har det tatt nye høyder. Det gjør meg så glad og motivert! Og sliten i grepet… 2) Fem måneder etter rekorden ble tatt. Sier ikke nei til et nytt rekorddiplom i samlingen, måtte det bli mange flere!

1) Veldig spent på hvordan dette konseptet kommer til å slå an. Om det bare blir rot og kaos eller om folk faktisk klarer å bruke dem ordentlig. Håper på sistnevnte, for jeg stiller meg positiv til dette. 2) DN med nytt og enda mer elegant design. I tillegg er lørdagsavisen hvit, på bedre papir. Liker! Og ja, papiravis på dørmatten… Det er noe eget ved det.

1) Fra det som skulle bli et par øl og en tidlig kveld, som selvsagt ikke ble det likevel. Tiden flyr når man har det gøy! 2) Det å snakke til Siri på telefonen min selvsagt alltid en slager, og denne gangen la denne påminnelsen seg på handlelisten min, av alle steder. Det skulle være en påminnelse om to år og to dager, men «to dager» la seg tydeligvis heller i selve påminnelsen. Haha, lo godt da jeg skulle handle og så dette!

Tematirsdag og generell blogging har uteblitt på grunn av prioritering av tid, rett og slett. Det har vært mye på jobb, jeg har nytt treningsprogram som er utrolig krevende (både tid og energi) og den resterende tiden har blitt brukt til å sove og ha litt kvalitetstid med de rundt meg. I tillegg har jeg lekt meg litt med nytt bloggdesign, og det har vært ganske hyggelig å dra opp de gamle kode-kunnskapene mine. De er bare ikke helt inntakt, og hver gang jeg har tenkt at jeg skal trykke «publiser» har jeg funnet noe jeg ikke har vært helt fornøyd med likevel. Det haster jo ikke, men jeg tror nok jeg endrer designet i løpet av våren. Forandring fryder!

Håper alt er vel med dere, og at dere også nyter disse litt og litt lysere dagene. Våren er så deilig!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Hege sier:

  Jeg synes ikke du trenger tematirsdag hver uke heller. Og her må du misforstå meg rett, for jeg synes de er helt fantastisk bra skrevet, og jeg får så mye nyttig ut av det! Siden jeg får så mye nyttig ut av det så skjønner jeg at det er mye arbeid bak, og da er det ikke alltid tiden strekker til som du også nevner her. Og det er helt greit. Vi lesere får tematirsdag når du har tid, mulighet og overskudd til det, og jeg gleder meg til den neste!

  • Kamilla K sier:

   Den kommentaren der gjorde meg så utrolig takknemlig. Tusen takk, Hege! Det var utrolig hyggelig skrevet, og det gjorde meg enda mer motivert for å holde tematirsdag gående, selv om jeg ikke nødvendigvis klarer å få det ut hver uke. At du får noe ut av de innleggene gjør meg skikkelig glad, og det er godt å lese at du har forståelse for at det ligger arbeid bak. Nettopp skrevet ferdig den kommende tirsdagens innlegg, og håper du får noe ut av det og 🙂
   Om du har ønsker til temaer er det bare å si ifra, så gjør jeg mitt beste for å imøtekomme det.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.