10 februar 2019 -- 11:22

Nå er det under én uke igjen til jeg løfter på årets første styrkeløftstevne! Og hva passet vel bedre enn å da få en skikkelig solid runde med magevirus/allergisk reaksjon/noe i den duren litt over en uke før? Natt til torsdag var en skikkelig slitsom natt, og torsdagen gikk i all hovedsak med til å sove. Det tok fire timer fra jeg forsøkte å stå opp første gang, til jeg faktisk klarte det. Så fort jeg sto i mer enn 30-40 sekunder måtte jeg legge meg ned der jeg var. Lå litt på gulvet på soverommet, i gangen, på kjøkkenet, på badet… Haha, uff. Ned 1,4 kg på ett døgn, absolutt ikke gunstig! Det er tegn på én ting: heftig dehydrering! Ikke bra.

Kroppen har vært en real helt, og til tross for at magen fortsatt er litt på bærtur og jeg føler meg skrapa innvendig, er energien god og jeg er i godt humør! Da blir alt så mye lettere. Siste tunge økt før stevnet er nå utført, og den gikk over all forventning! Jeg var forberedt på å knapt få til noe som helst, for matinntaket har vært nokså labert og jeg har ikke klart å gå opp ett gram, men energi og styrke er merkelig nok på topp. Det lover godt, selv om jeg ikke helt forstår det. Klarer jeg å prestere bra med så dårlige forutsetninger bør det være mer å hente når adrenalin, koffein og raske karbohydrater møtes for å gi meg det lille ekstra!

Som dere kanskje skjønner har jeg ikke så veldig mye å meddele for øyeblikket, da de siste dagene har gått med til å ligge i sengen, ligge på sofaen og ikke minst knytte tette bånd med toalettet. Skal spare dere for mer detaljer. Men selv om matlysten min er fraværende kan jeg jo tipse dere om en genial hverdagsdessert som har gått med i stort omfang her de siste ukene. Frosne bær og Skyr luftig. Veksler mellom frosne bringebær og Skyr luftig med bringebær, og frosne blåbær og Skyr luftig med sitron. Nydelige kombinasjoner. Ha bærene i en skål, og la de tine i ca 30-40 min, og bland deretter inn skyren. Helt nydelig, spør du meg! For ikke å snakke om enkelt og utrolig sunt.

Jeg vil også benytte anledningen til å takke for alle de gode tilbakemeldingene på «Tematirsdag«. Så stas at dere drar nytte av de innleggene! Listen over temaer jeg vil skrive om bare vokser og vokser, og jeg synes det er kjempeartig å ha kommet i gang med litt mer faglig innhold her.

Fortsatt god helg til dere! Jeg krysser fingrene for at jeg kan bli helt bra nå, send meg gjerne noen friske og raske tanker.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.