3 februar 2019 -- 18:20

Forrige helg kjøpte jeg meg ski, staver og støvler. I tillegg har jeg kjøpt meg komplett skiantrekk! Jeg var og hentet det gamle skiantrekket i boden, og det var rett og slett alt for stort. Det var kjekt å ha i den mellomperioden hvor jeg ikke visste om jeg kom til å klare å holde vekten nede, men nå har jeg jo «landet» her, og har ingen planer om å gå opp eller ned med det første.

Som jeg skrev på Instagram: «Jeg er ikke sponset av SWIX, men jeg sørger for at de har budsjett til å sponse andre.» Synes rett og slett de har så mye fint. Buksen hadde jeg fra før av da, og den er fra Craft, men det skal jeg takle.

Drakk kaffe av OL-koppen min før avreise, sånn for å komme litt ekstra i modus, haha.

Jeg var litt spent på om jeg kom til å kle meg for varmt eller for kaldt, og ikke minst sånne faktorer som om de nye skoene vil gi gnagsår, om jeg skulle være pinglete i nedoverbakkene, og om jeg i det hele tatt skulle finne en god flyt. Ett ord: vellykket!

Strålende sol, masse nysnø, preparerte løyper, perfekt mengde klær, svært behagelige sko, godt selskap, mange smil, null bekymring for bakker, staking til den store gullmedaljen, ingen fall. Altså, noe så herlig!

På stort sett alle treningsøkter har jeg en gjennomsnittspuls på ca. 90. Denne turen var gjennomsnittspulsen på 146! Haha, man kan si hjertet fikk pumpet bra. Jeg har riktignok ganske høy puls på en del av turene mine, med høyt tempo i oppoverbakkene, så jeg tenkte knapt over det underveis, men synes det er artig å se i ettertid. Følte ikke at vi presset noe som helst tempomessig. Makspulsen min testet jeg i juni og da var den på ca. 200. Får nesten makspuls bare av å tenke på å løpe med den masken igjen – tok laktat- og Vo2- makstest samtidig, men det skal vi ikke gå nærmere inn på nå. Det ble altså litt treningseffekt av turen, uten at det var fokus. Kjekk bonus!

Håper dere har hatt en like herlig helg som meg. Elsker de helgene hvor jeg får koblet av totalt, og virkelig ladet opp, både fysisk og mentalt, for å gi bånn gass i en ny uke. Ah, god følelse!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. ia sier:

  Å, det så fint ut! Hvor er det du går hen? Føler alle skiløypene i sør Nordmarka er fullstappet av folk i helgene nå… 😉

  • Kamilla K sier:

   Vi gikk fra Kjelsås (like ovenfor Teknisk museum/Kjelsås togstasjon osv), og innover, retning Sandermosen stasjon, og til høyre oppi der. Ekstremt dårlig forklaring, men vet ikke hvor detaljert du ønsker det 😀 I hvert fall: fra Kjelsås og innover der. Orker ikke tanken på Sognsvann-området og rundt der, og det er også litt mer tiltak å komme seg dit for min del 🙂

   • ia sier:

    Takk for svar 🙂

    Liker forresten godt den nye «Tematirsdag»-spalten! Et forslag til tema som jeg gjerne vil lese mer om er hvilke styrkeøvelser som gir deg «mest for penga», hvis det er forståelig, haha. Dvs hvilke man bør prioritere dersom man ikke har tålmodighet til styrketrening mer enn ~1 gang i uken, men har lyst til å trene hele kroppen 😉

    • Kamilla K sier:

     Å, så herlig! Takk for tilbakemeldingen 🙂 Og tusen takk for forslaget, det var jo kjempebra! Jeg har lagt det til i listen over aktuelle temaer. Helt topp! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.