1 januar 2019 -- 18:30

Godt nytt år, kjære lesere!

Juleferien fikk en litt kjedelig start for min del der jeg var sykere enn jeg har vært på mange, mange år. Sist jeg var sengeliggende… Kan ikke huske det engang! Men det gikk jo over, og jeg har fått nyte juleferien også! Det er jeg så glad for. Julefeiring med familien og kvalitetstid med nære og kjære. Min favorittid her i Oslo er julen. Jeg er jo herfra, så å feire jul her er selvsagt for meg, og det er når folk på samme tidspunkt skal dra hjem til familiene sine eller til der de er fra, at man merker hvor fantastisk ro man kan få også i hovedstaden. Mange reiser jo også på hytter og til utlandet. Deilig for oss som blir igjen!

Som jeg nevnte i forrige innlegg startet jeg på nytt treningsprogram på selveste julaften. Formen bar tydelig preg av at sykdommen hadde herjet i kroppen, så det meste føltes ganske tungt. Jeg gikk ned 3,7 kg på litt under en uke, noe som er alt for mye for min del, så det skulle bare mangle at kroppen ikke hadde så mye futt. Men uken har gått bedre og bedre, og nå kjenner jeg meg mer som meg selv igjen – helt herlig! Har til og med fått med meg et par repsperser, blant annet 5 reps på 146 kg i markløft. Stas!

Det er første januar, og jeg har allerede fått inn årets første økt. Den ble riktig så bra! Andre uke på treningsprogrammet er i gang, noe som også vil si at det er andre uke på oppkjøringsprogrammet til neste stevne. Nærmer seg nå, så det gleder meg at kroppen begynner å få tilbake futtet! Og jeg gleder meg sånn til å bli sterkere og flinkere i 2019! Til å legge inn arbeidet og til å høste resultatene fra det. Høsten vi nettopp la bak oss viste seg å bli den beste treningsperioden min på lange tider, og jeg føler både kropp og hode er sulten og klar for mer!

Fra dagens økt: året startet med frontbøy.

Kvelden nærmer sin ankomst og jeg begynner å kjenne at jeg gruer meg litt til i morgen. Jeg gleder meg til å komme i gang med hverdagen igjen, og jeg gleder meg til at vi skal begynne å forme det nye året. Jeg har satt meg flere mål innen ulike kategorier, og motivasjonen er høy! Men jeg gruer meg rett og slett til å få mindre søvn. Med sykdom først og så ferie har jeg sovet mer enn jeg har gjort på år og dag. Synet mitt på mine egne søvnrutiner er egentlig veldig bra; at jeg har gode rutiner og prioriterer søvn høyt. Vel, nå virker det bare som jeg har drevet med noe småplukk, for lengden og kvaliteten på søvnen de siste to ukene har vært helt fantastisk! Får prøve å ta med meg noe av det videre i hverdagen. Selv om det å sove ti timer hver natt rett og slett er urealistisk å strekke seg etter for min del, får jeg tenke at jeg nå har fått lade opp skikkelig. Og jeg tipper jeg ikke er den eneste som får en litt brutal start i morgen. Sammen klarer vi det og!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. Hege S sier:

  Jeg er så glad du postet et innlegg i dag! Jeg har så smått begynt å utforme en liten plan for mål og delmål for dette året selv, og trengte å lese noen velvalgte ord fra deg. De gjør alltid dagen bedre. Her har julen vært slitsom med litt før mye på tapetet, selv om det også har vært veldig hyggelig. Sånn sett gleder jeg meg til å begynne på hverdagen igjen i morgen, men samtidig har jeg blitt vant til å sove til 11-12 så å stå opp vesentlig mye tidligere blir nok en utfordring. Men dette klarer vi! Godt nytt år!

  • Kamilla K sier:

   Åh, for en gledelig kommentar! Takk, Hege 🙂 Håper du klarer å både sette noen motiverende mål, og legge en god plan for hvordan du skal nå dem. Tror feilen folk ofte gjør er å kun sette målene, uten å tenke over hvordan de faktisk skal fylle gapet mellom nåværende situasjon og målet. Masse lykke til!!! 😀
   Det ble en litt brutal start, men etter noen dager kommer vi inn i den riktige rutinen igjen! Godt nytt år!

 2. Hege S sier:

  Takktakk! Fått inspirasjon fra deg når det kommer til målsettingen, så det endelige målet er noen år frem i tid, selv om jeg ikke har satt en konkret måldato. Brutal start var det definitivt, så det er godt at den første uken ikke var så lang!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.