1 november 2018 -- 20:19

Episoden av BedreTrent podcast med meg er ute! Dere kan høre den via iTunes/Podcast-appen eller direkte i nettleseren via SoundCloud. Det er ikke optimal lyd på starten, men det kommer seg litt uti der. En liten hemmelighet: dette var andre gangen vi spilte inn episoden, for første gangen ble lyden ubrukelig! Haha. Det gjaldt å holde tunga rett i munnen, så man ikke begynte å referere til ting man hadde sagt ved forrige innspilling. Men jeg synes det gikk meget bra! Håper dere liker episoden!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Elise sier:

  Har hørt på podcasten og ble rett og slett kjempeinspirert. For ei dame du er – du er rett og slett helt rå!

 2. Maria T. sier:

  For ein suverent bra podcast Kamilla! Blir veldig inspirert :-).
  Er det vanskeleg å halde den vektklassa du er i no? Er matplanen ulik i høve konkurranse og trening?

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk, Maria! Kjempegøy at den falt så godt i smak 😀
   Ordet «høve» trenger mer forklaring for at jeg skal kunne svare 😛 Men nei, NÅ er det ikke vanskelig, men i en lang periode var det absolutt en utfordring som krevde mye fokus. Etterhvert ble kroppen vant til en lavere vekt, rutinene og treningen, og har «blitt med» på leken, hvis man kan si det slik.

   • Maria T. sier:

    Høve, med det meinar eg om matplanen din er ulik i tida før konkurranse og ellers i året når det «kun» er trening?
    Eg trener mest løping i løpet av året, men etter siste løp i september, har eg lagt til ei ekstra styrkeøkt i veka (har tre ulike løpeøkter og tre styrkeøkter + pilates og tur).
    Det som har blitt mi utfordring er å redusere litt på inntaket når konkurransene er over. Har ikkje heilt klart å få ei god løysing på det endå. Har du noko tips?

    • Kamilla K sier:

     Skjønner! 🙂
     Jeg tror nok det blir ganske annerledes for de som driver med idrett som er sesongbasert. Om jeg har tre stevner i året er de fordelt med flere måneders mellomrom, for en løper antar jeg løpene er fordelt over de varmere månedene og at hyppigheten på konkurransene er vesentlig høyere. Når det er lenge til et stevne for min del er jeg i «mengdefase» og har dermed betydelig større treningsbelastning, og kan dermed innta litt mer. Når det nærmer seg stevne reduseres belastningen, og næringsbehovet reduseres da også noe. For min del er det snakk om minimale forskjeller i de ulike tidene. Jeg vil anta det er mer merkbart for en som driver med utholdenhetstrening eller generelt mer intensiv trening. Uten å overdrive kan jeg jo si at jeg ikke svetter på trening hver uke.

     For din del høres det ut som det kan være en god idé å legge en liten strategi for de to periodene, når det kommer til kostholdet. Vite hva du skal redusere inntaket av og hva som er et fornuftig inntak. Jeg ville nok forsøkt å redusere inntaket litt fra hvert måltid, ikke kutte hele måltider, slik at overgangen ikke blir så stor og kroppen likevel får næring til de tidene den er vant med. Det er min første tanke, men ettersom jeg ikke har noe erfaring med det kan det være mulig dette ikke er like gunstig i praksis. Individuelle preferanser spiller også inn 🙂

     • Maria T. sier:

      Takk for tilbakemelding Kamilla :-). Ein god strategi må på plass, for dette er noko som skjer kvart år, utan at eg heilt har klart å finne ei god løysing, endå :-). Løpsmengda blir redusert når sesongen er over, og då er det viktig at menge inntak også blir redusert. Så har allereide innført litt reduksjon per måltid. For i løpet av ein dag, blir det litt, og det er gjerne det som skal til.
      Likte veldig god dei to siste innlegga dine også. Du gir så mange gode innspel, utan at dei verkar uoverkomelege. Tusen takk, og ha ei flott veke :-).

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.