9 april 2018 -- 8:11

God morgen og god mandag! Forklaringen på det store fraværet for tiden er som dere kanskje har skjønt et aldri så lite oppussingsprosjekt. Maling og montering av møbler tar tid! Macen sto med 100% batteri på torsdag, i dag står den på 76%, i uten lading i mellomtiden. Ikke at dere kjenner mine datavaner, men for meg er det helt sprøtt – jeg har ikke gjort et fnugg av skolearbeid, ikke svart på e-poster, ikke blogget, ikke lest andre blogger, ikke engang lest nyheter! På tide å komme tilbake til verden. Skal bare male og montere litt mer først, haha. Som jeg tidligere har nevnt har jeg vært flink til å jobbe jevnt med skolearbeidet utover semesteret, det høster jeg belønningen for nå når jeg slipper å ha det som en stressfaktor i bakhodet. Jeg har selvsagt trent og gått tur hver dag i tillegg. Treningen går så vanvittig bra for tiden, jeg ELSKER det! I dag er det bare 54 dager igjen til regionsmesterskap, jeg smiler av å skrive det.

Jeg legger vanligvis ikke ut ting fra hjemmet eller privatlivet her, men siden jeg har tatt opp dette med maling med dere kan jeg jo oppdatere på den delen. Nordisk hav på soverommet ble PERFEKT! Da malingen var våt hadde den et tydelig grønnskjær i seg. «Jaja, ikke det som var planen, men…» Det er jo bare maling, ingen verdenskrise. Men så tørket den i all sin blåfargede prakt, og er nå nøyaktig slik den var ønsket! Full klaff. Stueveggen er ikke ferdig, så den får jeg komme tilbake til, men jeg tror den blir utrolig tøff! Maling og farger er gøy og gjør noe med sinnet. Har lest litt om hva de ulike fargene skal trigge i oss, og det har gjort meg enda mer sikker på valgene her hjemme. Og igjen: det er jo bare maling! Man snakker om å leve i nuet og det å ikke la digitale enheter distrahere samtaler. Det kan jeg trygt si at vi har fått til her, både underveis i arbeidet og i pausene. Ganske deilig.

Nå blogger jeg for øvrig fra et nytt spisebord med nye stoler til (se bilde). Drikker kaffe fra den gamle kaffemaskinen da, ett sted får grensen gå! Jeg har skrevet noen halve blogginnlegg på telefonen, det er sånn det blir når man får gode idéer på de minst passende tidspunktene. Det ene tenker jeg å smelle opp en av de nærmeste dagene, for nå som sommeren nærmer seg er det mye rart man skal høre og lese om helse, kosthold, kropp og trening. Øynene mine himler seg nesten ut av hodet mitt. Det er sikkert ikke fysisk mulig, men dere skjønner tegninga.

Vel, nå er det et vitrineskap som venter på meg frem til Jernia åpner. God mandag, fintfolk!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Therese sier:

    Åå, så fin fargen så ut, heller mer og mer mot den selv. Skikkelig BLÅ – men samtidig litt mørk, herlig! Det er gøy med litt oppussing – men det tar tid, gleder meg til å komme i gang med mitt 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.