24 januar 2018 -- 21:43

Som nevnt snappet jeg for «helsesnappen» på mandag, og jeg lagret alle innleggene, så jeg tenkte jeg kunne dele dem her også. Vel, ikke filmene, men de 30 (!!!) bildene jeg la ut, med en god del tekst.

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Malin sier:

  Veldig spennende å følge deg på mandag, la til helsesnappen kun for det 😉 Jeg ble sittende med et spørsmål angående økning av karboinntak etter det siste innlegget du skrev om det, som jeg kanskje kan stille deg. Du velger selv om du vil svare! Jeg har nemlig erfaring med at når jeg forsøker øke karbohydratinntaket for å se om det kan gi mer energi, så oppleves kroppen mer «vannete» og «blubbete», i mangel på et bedre ord. Har tenkt at dette kankje har sammenheng med økt vannbinding.. Opplevde/opplever du noe av dette? Og tror du det vil det justere seg med tida? 🙂 Hadde vært spennende å høre dine tanker om dette.

  • Kamilla K sier:

   Hei, Malin! Jeg har så mange utrolig hyggelige lesere som har navn på M, nesten så jeg lurer på om det er en sammenheng et sted 😀
   Så lenge det ikke er veldig private spørsmål svarer jeg på det meste 😉 Og når det kommer til trening, kropp, ernæring og helse svarer jeg med GLEDE!
   Jeg skjønner veldig godt hva du sikter til, og ja, jeg kan bekrefte at jeg opplevde det jeg kaller en «fluffy» tilstand, haha. Men kroppen tilpasset seg, og den følelsen forsvant slik at jeg følte meg som meg selv igjen. Å komme over den lille kneika var gull, og jeg er så sykt glad for at jeg holdt ut. Jeg har jo erfart en del ganger nå at det som regel er verdt å jobbe seg gjennom slike ting, og bare holde fast ved den en har bestemt seg for. Utfallet gir gjerne gevinster som gjør den korte «holde ut»-perioden verdt det 🙂

   • Malin sier:

    Å, du virker så god og klok! Takk for at du svarte, det gjør meg motivert til å stå i det og se hva som skjer videre 🙂 Ha en fin dag!

    • Kamilla K sier:

     For et utrolig hyggelig svar! Tusen takk 🙂 Og lykke til – det er bare å si ifra hvis det er noe mer jeg kan bidra med!

     Ha en fin dag og helg, Malin!

 2. Maria T. sier:

  Heia Kamilla

  Kjekt å følgje deg gjennom ein dag. Du får verkeleg til kvardagsaktiveten. Der har eg mykje å gå på, men med mykje jobbing blir det ei utfordring. Treninga går det veldig bra med :-). Henger meg på det med at kroppen vart rar når karboinntaket auka. Godt å lese at det er fleire som har erfart det. Har du på plass treningsmåla dine for 2018? Sjølv har eg brukt litt ekstra med tid på mine i år, men eg byrjar å få dei på plass :-). Veldig motiverane i denne mørketida. Ha ei god helg.

  Mvh
  Maria T.

  • Kamilla K sier:

   Hei, Maria!
   Så hyggelig du synes det var artig å følge med 🙂
   Og så bra at treningen går så bra! Hverdagsaktivitet kan kreve litt planlegging og tilrettelegging, og noen ganger er det rett og slett ikke realistisk å få den mengden man ser for seg. Om du har mye jobb er det klart totalbelastningenen også øker, og man skal ikke kimse av det.
   Jeg har faktisk sittet og skrevet treningsmålene mine for 2018 i dag! Så nå gleder jeg meg ekstra mye til treningen i morgen 😀 Har du lyst til å dele dine mål?

   Håper helgen din har vært fin! 🙂

 3. Maria T. sier:

  Hei igjen Kamilla.

  Fin helg, berre så alt for kort. På denne tida av året jobbar eg 6 dagar i veka og mykje overtid i vekene, så då blir det kun søndagen :-).
  Enig med deg om totalbelastninga. Tidlegare ville eg gjerne gjennomføre all trening utan å ta nok omsyn til det totale, og då kunne treninga bli deretter. Har lært veldig mykje etter at eg knytte til meg ein fantastisk PT (sept-16), så no er det meir kvalitet enn kvantitet på all trening.
  Deler gjerne måla mine med deg, men det blir litt vanskeleg å setje dei opp her.
  Det er noko eige når ein har mål å jobbe mot :-).

  Mvh
  Maria T.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.