3 desember 2017 -- 20:33

Nok en søndagskveld betyr at enda en uke har føket forbi. Første søndag i advent, og Hildes bursdag. Det har vært sol i hovedstaden, og jeg har benyttet dagen til en fin blanding av kos og produktivitet. Sovet «lenge», gjort klart litt mat for uken, gått tur med Annette og den bittelille voffsen, vært på skolen noen timer, ryddet, og slappet av. Slik en søndag skal være, i mine øyne.

Se på den lille boffsen! Løftet henne kun opp for bildets skyld, den vesla gikk hele turen på egne poter. Med en hale som logret i et tempo jeg ikke har vært borti før, haha!

Vel fremme på skolen fikk jeg vært ordentlig produktiv og levert inn enda en oppgave, og ble nesten ferdig med en til. Studieløpet går stadig fremover, og jeg lærer så mye! Fy søren, så fantastisk og fascinerende kroppen er. Alle prosessene som skjer, at de ulike organene og systemene fungerer  – tidenes mesterverk. Bare at vi kan puste, at vi blunker, og så skal vi trekke inn belastende faktorer som trening og sykdom… Jo mer jeg lærer om det, jo mer skjønner jeg at jeg ikke kan. Utrolig spennende!

På lørdag var Ingrid og jeg på tur i marka. Det vennskapet er bare… Nei, det finnes ikke ord. Så takknemlig. Ingrid hadde et gullkorn av en setning da vi pratet om muskulære forskjeller hos menn og kvinner, og jeg har ledd hver gang jeg har tenkt på det siden. Herlige jente! Og så testet jeg ut meningsmålingsfunksjonen på Instagram for første gang, og der var det jo lite tvil. Så ja, jeg skal delta på styrkeløftstevne på lørdag! Haha. Null oppkjøring, midt i høyrepfase, og i det hele tatt. Tror det blir kjempeartig – gleder meg!

På bildet løfter jeg for øvrig 175 kg. Det er ganske gøy.

Den kommende uken blir en artig en. Og ikke minst fyldig! Kan vedde (som om jeg noen gang vedder…) på at det blir overtid på jobb, og så har jeg en studiedag fordi jeg må rekke noen innsendinger så de kan bli godkjente for at jeg skal få lov til å gå opp til eksamen, og avslutter vi det hele med julestevne på lørdag. Hva er det de sier, «don’t count the days, make the days count». Det hører med at riktig og god ernæring og ikke minst det å prioritere søvn er nøkkelord for å få det hele til å være holdbart. Og gode mennesker rundt seg! Dere vet, livskvalitet er ikke isolerte faktorer. Det er som en flettekrans – alt henger sammen.

Får finne frem løftedrakten min igjen jeg da. Og finne ut hvilket belte jeg skal bruke, hvilke sokker jeg skal ha i markløft… Og selvsagt legge inn solid arbeid på trening denne uken, men det var vel aldri noe spørsmål.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.