Western European Women’s Classic Championships

Dere!!! Jeg skal til Luxemburg i september, for å løfte på vesteuropeisk mesterskap i styrkeløft! Jeg var i Italia i fjor, og i år får jeg altså være med til Luxemburg. Hørt noe så artig? Wiii! Slik planen ser ut nå skal jeg løfte 14. september kl 18. Det var samme dag og tid i fjor, så jeg går ut i fra at den ikke blir endret.

Stevnet i fjor gikk ikke dårlig, men det gikk absolutt ikke slik jeg hadde håpet og sett for meg. Det var mye nytt på en gang, mange småting jeg ikke hadde tenkt over i det hele tatt. Etter innveiing og utstyrssjekk gikk det veldig opp og ned, og jeg lot meg rive med at min egen reaksjon, og bygget opp frustrasjon for hver ting som skjedde. Bare det at jeg har vært gjennom det én gang gjør at jeg føler meg mer klar for å takle alle disse uventede tingene. I tillegg har jeg lagt inn en god slant mental trening for å klare å blokkere ute eksterne faktorer, så da får vi bare satse på en bedre stevneopplevelse i år. Jeg skal i hvert fall gjøre mitt bedre, og jeg gleder meg!

Her er listen over min klasse. 63 kg-klassen, utstyrsfritt.

Hun øverste er en genetisk maskin, så la oss ikke tenke på det, men resten blir det spennende med. Jeg lærte i fjor at disse tallene kan være litt misledende. De kan være opptil et år gamle, så folk kan ha blitt mye sterkere, folk kan ha blitt skada, folk kan ha gode dager og folk kan ha dårlige dager. Så det gjelder å fokusere på det man kan kontrollere selv: sin egen innsats og sitt eget fokus.

En annen ting som er bedre tilrettelagt i år enn i fjor er tidsrommet mellom WEC og NM. I fjor var WEC på samme tid som i år, men NM var tidligere. Så i år får jeg noen ekstra uker mellom de to mesterskapene, og det kommer meget, meget godt med.

Åh, dette blir gøy! Håper dere vil følge med på ferden!

4 kommentarer til “Western European Women’s Classic Championships

 1. S

  Gratulerer! Gleder meg som bare faen til å se på, og heie selvfølgelig! Håper virkelig du får en bedre opplevelse enn sist, men kudos for å ha taklet det myyye bedre enn de fleste ville gjort:)

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Oi, tusen takk for så utrolig hyggelig kommentar! 🙂 Så snilt sagt. Håper og tror det skal gå hakket bedre i år – gleder meg, og setter pris på at du heier! 😀

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *