27 juli 2017 -- 21:00

Jeg er ganske sikker på at jeg har løst bildeproblematikken, og her ser i hvert fall bildene krystallklare ut på denne skjermen, og sånn passe klare på den gamle, så da håper jeg det er greit hos dere også.

Det ble en snarvisitt til København denne uken, og jeg må si den byen er og forblir en av mine favoritter. Jeg har på ingen måte lyst til å flytte bort fra Oslo, men sånn rent hypotetisk, hvis jeg skulle bodd i utlandet for en periode, tror jeg at jeg skulle klare å ha det riktig så fint i København. Eller Nice, som også er en stor favoritt. Det er vel noe med at når man kjenner stedene så blir man litt mer trygg på dem, da er det kanskje ikke så rart de blir favoritter. Okei, nå fikk jeg lyst til å dra tilbake til New York! Før jeg sporer enda mer av: her er noen bilder fra en kjempeflott og trivelig tur.

Brunsj på Peder Oxe, med dansk rugbrød, masse godt pålegg, salat, og noe godt i glasset.

Egg kokt etter Kamillastandard. Jeg har aldri fått så perfekte kokte egg servert noe sted. Av de største komplimentene man kan få av meg rent matmessig må det være perfekt kokte egg og om man har klart å plukke ut en paprika med perfekt rødfarge og sprøhet.

Operaen.

Så fort jeg ser dette hotellet tenker jeg på første gangen jeg besøkte det som barn, og synes det var fantastisk kult med de dype vinduskarmene – man kunne sette seg helt inn i dem og det var som et eget lite rom. Og vi vet jo alle at et lite rom gjerne blir et magisk rom, som blir en magisk verden. Barnehjernen er herlig!

Du vet du er i Danmark når hotellene har lange rekker med egne sykler til gjestene.

Obligatorisk å dra innom Nyhavn når man er turist i Køben. De fargede husene ved vannet, og den stemningen. Se alle menneskene!

Det ble litt shopping på meg, blant annet to bukser fra Topshop, i min favorittmodell. Jeg har hatt den i flere ulike vasker og størrelser, men nå var også forrige kjøp blitt for stort, så det var på tide med noe som passet. I tillegg kjøpte jeg en stilig bluse, t-skjorte med trykk, deilig skjørt, et par solbriller og litt sminke på Sephora. Jeg har fortsatt shoppingjenta i meg, selv om hun ikke får slippe til like ofte som før.

En flott tur, i flott selskap, med flott vær og ikke minst en deilig form for avkobling. Godt liv!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.