2 juli 2017 -- 18:07

Berg-og-dalbanehelg! Den har vært så fin og flott, med alt fra latterkramper, strålende sol, ny pulsklokke, gode treningsøkter og deilige markaturer, til en skikkelig, skikkelig smell fra en trist nyhet. Trodde på et tidspunkt jeg skulle miste pusten av å gråte. Sykdom er noe herk. At vi ikke kan kontrollere og bestemme det, og at ting kan bli snudd opp-ned på et blunk. For ikke å snakke om hvor urettferdig det er. Jeg er vanligvis forsiktig med å beskrive ting som urettferdig, for vanligvis er det både overfladiske og unødvendige ting som får den beskrivelsen. Men alvorlig sykdom hos genuint gode mennesker… Da finner jeg ordet urettferdig passende. Dette er ikke i min familie, men i en av mine nærmeste sin nærmeste familie. Skulle ønske det var noe man kunne bidra med, utover trøst og medfølelse. At det var noe man kunne gjøre. Krysser alt jeg har for god og virkningsfull behandling.

Juli er i gang, og de første to dagene av måneden (min bursdagsmåned!) har hatt helt nydelig vær. Stemningen i hele byen og landet blir en annen om sommeren, med feriemodus og en egen glede. Som nevnt har jeg fått meg ny pulsklokke, og den er megastilig, om jeg får si det selv. Og med så mange spenstige funksjoner, blant annet touch-screen, farger, kart og «ta meg tilbake». Denne kommer godt med når vi går oss vill neste gang vi skal finne Midtkollen, kjære I. For det kommer til å skje. Igjen. Hvis dette været holder seg blir det uansett rikelig med utetimer den kommende tiden – det gledes! Som dere kanskje har fått med dere har jeg gått helt utrolig mye tur de siste ukene, og jeg blir så glad for at flere og flere rundt meg ønsker å ta del i det. Kvalitetstid!

Fredag passet jeg nydelige lille Theo, og løftet meg gjennom en nokså rask treningsøkt, før en turavtale på ettermiddagen. Folk badet og koste seg, herlig stemning!

Lørdag ble det også en effektiv og tidlig treningsøkt før resten av dagen ble tilbragt i solen, både gående og liggende. Se så herlig og vindstille!

I dag ventet nok en tur i marka, inkludert fem bakkeintervaller på veien. Gøy å få opp pulsen litt ekstra! Og en artig bonus var å få tidenes skrittantall på klokken da jeg var hjemme. En kompis og jeg sender melding eller snap til hverandre flere ganger i uken når klokken er 11:11, så dere kan tro jeg var fornøyd med å se på klokken da jeg fikk opp dette.

Ellers må jeg bare få komme med et av de beste snackstipsene jeg har om sommeren: fryste druer! Det tar bare noen minutter å få alle druene over en boks, og så bare heller du fra den over i en skål når du vil ha noe å knaske på. Sunt, raskt, søtt og enkelt.

I dag var planen å få gjort en del skolearbeid. Jeg har åpnet Word og åpnet kompendiet… Det gjorde jeg før jeg la ut på tur i marka, før jeg løp bakkeintervaller, og før jeg halvsov i solen noen timer. Jeg har bare to-tre avsnitt igjen, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg drøyer det. Det er jo bare å bli ferdig med det, og sende inn. Det skal jeg gjøre nå. Håper dere har hatt en litt triveligere start på juli enn det jeg har, og ikke minst at dere tar godt vare på både dere selv og de rundt dere.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.