11 juni 2017 -- 15:56

Søndagstur i marka med Ingrid. Timesvis med prat om alt fra hverdagslivet, forundring over hvordan verden fungerer og andre mennesker tenker, matvaner, personvern, hormoner, skogens grønnfarge… Vi får dekket så mye, og det er så mange verdifulle og lærerike samtaler å ta med seg videre – jeg digger det!

Vi fikk tre flotte timer i marka, og nesten på minuttet vi var ferdige ble det regn og surt. Perfekt start på dagen, og perfekt når man skal sitte stille i så mange timer videre utover dagen.

Nå skal jeg starte pakkingen, det er bare tre dager til avreise, og jeg synes det er greit å begynne planleggingen noen dager før, slik at man kan komme på alle de små tingene underveis. Solkremen er på plass, det er nesten det viktigste.

Håper dere har hatt en deilig helg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.