5 juni 2017 -- 11:29

TIDENES start på både dagen og uken! Tur i marka med Ingrid, etter en kopp kaffe og en proteinshake. Ikke bare er det sol i hovedstaden i dag, men fordi det har regnet er marka så grønn at man nesten tror fargen er redigert. Vi stoppet ved et par anledninger og lyttet til den konstante fuglesangen inn blant trærne, det er en så herlig lyd. Ah, mer av dette, takk!

Hadde planer om å ta med kamera på neste markatur, men det glemte jeg helt bort, så da får det bli neste igjen. Enn så lenge får bildene fra telefonen duge, for noen naturbilder må jo deles.

Fineste Oslo!

Klar for litt balansekunst om 3…2…1…:

Tada!

Haha, Ingrid, den lille frosken ved bekken. Vi to! Har sagt det før, sier det igjen: vi burde hatt podcast fra disse turene.

Takk for turen, Ingrid, du er best!

Ettersom det høljet ned i går fikk jeg unnagjort en hel del arbeid som krever fokuserte timer foran bøker og skjerm – deilig! Nå skal jeg bare ferdigstille en oppgave, før det bærer på trening om noen timer. Deilig start på uken! Skal for øvrig til Italia om halvannen uke, og jeg sjekket nettopp værmeldingen for stedet vi skal til… Tror ikke jeg kommer til å fryse da, for å si det sånn. #klimasjokk

Nyt dagen!!!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.