29 juni 2017 -- 19:44

Siden sist har jeg vært svært mye utendørs, jeg har vært veldig sosial aktiv, og jeg har hatt det så utrolig bra!

Forrige tirsdag var Hilde og jeg på en helt nydelig tur på Barlindåsen. Zico var selvsagt med.

Torsdag var Kristin M. og jeg på Vettakollen, også med en voffs. Digger at den turen er såpass rask, nesten bare er på sti, og byr på en så fantastisk flott utsikt, det er virkelig vinn-vinn. Et femkløver på tur, haha! Alle i matchende antrekk, klare for å plukke blomster.

På fredag var vi en god gjeng på Døgnvill, for burgere og øl, etter at Annette og jeg hadde hatt hver vår gode treningsøkt. Hun trente med PT, jeg trente for meg selv ved siden av, og begge var både fornøyde og sultne etterpå. Lørdag var det duket for styrkeløftstevne hos Christiania Atletklubb (klubben jeg løfter for<3), og jeg tok innveiingen på jentene og var speaker. Sistnevnte er så artig, man får engasjere seg så stort i andres prestasjoner, samtidig som man bidrar til informasjon og flyt i arrangementet.

Siste uke hvor kantina er åpen, før den stenger i juli, og jeg går tilbake til gamle vaner med paprika, tubeost og egg. Kommer til å savne salatbaren! Apropos jobb så vant jeg trimlotteriet vi har i bedriftsidretten: gavekort på 5000 kr! Det er søren meg en vill premie!

På søndag gikk Ingrid og jeg tur, og vi gikk det som i starten av vårt vennskap var vår standardtur, så det var skikkelig hyggelig å gå den igjen. Er så takknemlig for vårt vennskap!

Tirsdag var Christine, Annette og jeg på tur opp til Grefsenkollen og rundt ved Trollvann, i knallfint vær. Onsdag var det duket for iskaffe og ingefærshots med Kristin H. før vi dro og trente sammen i klubbens lokaler midt i Oslo sentrum. Vi satt ute i solen med drikken, og jeg ble sannelig litt solbrent på ryggen, gikk med kjole. Typisk at man glemmer å smøre seg når man ikke skal sole seg direkte, men bare sitte litt ute for å prate.

I dag, torsdag, har jeg vært på sommeravslutning hos sjefen, der vi fikk servert deilig spekemat og omelett, pluss god drikke. En av gjestene er en jeg har fått et ekstra godt øye til den siste tiden, og som jeg har vært så heldig og få tilbragt flere gode stunder med, nemlig den tolv uker gamle valpen Theo. Han er så rolig og god at jeg nesten blir rørt.

Ellers har jeg begynt på nytt treningsprogram denne uken, og det er sååååå gøy! Jeg kjenner virkelig at svakhetene mine nå blir angrepet og utfordret, og det har jeg så godt av, både fysisk og mentalt. Det er gøy å bare gjøre ting man er god på, men det er enda artigere å få til ting man en gang ikke var så god på, og den eneste måten å komme dit på er faktisk å eksponere seg selv for de tingene. Mestringsfølelse! Etter en av øktene fikk jeg påspandert denne lille sjokomelken, som viste seg å være kjempegod. Jeg foretrekker riktignok å støtte norsk melkeproduksjon via Tine, men den sukkerfrie Litagoen gjør at magen min hyler.

Apropos trening, i dag startet jeg dagen med trening kl 06:45 for å rekke alt jeg skulle i løpet av dagen. Merket virkelig ingen forskjell fra ettermiddagsøkter, det er gull verdt å ha kommet til et sted hvor kroppen er så raskt tilpasningsdyktig. For bare et år siden synes jeg det var helt grusomt å trene om morgenen, for jeg klarte ikke aktivere muskulaturen nok til å prestere godt. Nye tider!

Det har vært en uke med tettpakket program, og jeg har kost meg så mye og hatt det så gøy. Skapt minner og gjort mange ting jeg liker. Håper dere nyter de siste junidagene selv!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.