25 juni 2017 -- 16:57

Heiiii, dere! Kjære vene, for noen uker dette har vært! Turen til Italia var både utfordrende og knallbra. Jeg er så glad jeg sa ja til å være med på noe jeg visste kom til å dra meg langt utenfor komfortsonen min, jeg digger å lære, vokse, utvikle meg og få oppleve flere aspekter av livet. Har en hel del å dele derfra, det var ingen vanlig ferietur, men et arrangement/konkurranse med svært høy faktor av fysisk aktivitet, hovedsakelig kondisjonstrening. Har sovet i telt, syklet, svømt, spilt fotball, vært på vingårder, drevet med hinderløype, gått kyststi langs den Italienske rivieraen, og i det hele tatt.

Etter at jeg kom hjem har jeg hatt smekkfulle dager, med jobb, trening, turer, middag ute, og annet, og i går tok jeg innveiing og var speaker/stevneleder på et styrkeløftstevne. Da jeg kom hjem innså jeg at jeg faktisk for første gang på noen uker hadde noen timer til overs. Tanken da var at jeg skulle få gjort litt skolearbeid. Vel, jeg sovnet. Og det gjør meg ingenting annet enn godt, for det var klart jeg trengte det! I dag har jeg vært på tur med Ingrid rundt Maridalsvannet, og ellers fått svart på en del e-poster, og gjort slike ting. Nå er jeg i ferd med å lande, det kjennes godt. Det har vært utrolig artig å virkelig være i nuet og «leve» så mye de siste ukene, og fy søren så mye gøy jeg har fått være med på! Men nå trenger jeg å lades, og ikke minst få vært produktiv med arbeid igjen. En god balanse, dette.

Tenkte bare jeg skulle stikke innom og gi en liten oppdatering, før mer dag-for-dag-oppdateringer kommer. Slenger med et bilde fra dagens tur med Ingrid. Tur, lek, latter, fjas, og timesvis med fine samtaler. Noe av det beste jeg vet, med min fantastiske venninne.

Ellers har jeg nettopp fått nytt treningsprogram som jeg skal starte på i morgen. GJETT om jeg er gira! Gleder meg skikkelig, jeg føler meg klar for å bli sterkere og bedre!

Håper dere har hatt en fin helg, og er klare for en ny uke!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.