28 mai 2017 -- 8:26

En rask liten oppdatering på kroppshevingprosjektet mitt. Målet er jo å perse innen sommeren, helst ti stk, men ni vil også bli ny personlig rekord. Så kan man jo lure på når «sommeren» er, men jeg drar en tur til Italia 14. juni, så jeg vil si at jeg har frem til det. Og nå viser det seg at det jeg skal til Italia for, en lagkonkurranse, der er det gunstig å kunne ta så mange kroppshevinger som mulig! Så nå er det jo bare vinn-vinn jo flere jeg klarer.

Så, i går stakk jeg innom Magnat for noen raske sett med nakkebøy (knebøy med høy stangplassering), der det sto 97 kg 6 sett à to reps, noe som for meg ikke er nevneverdig utfordrende, i supersett med armhevinger på kettlebells. Da var bein og bryst dekket, så da manglet det bare en ryggøvelse, og på programmet sto det kroppshevinger/chins. Som nevnt er min tidligere personlige rekord åtte stk, og det klarte jeg igjen i går! Det er vel noe sånt som ett år siden jeg klarte det første gang, og etter det sluttet jeg nærmest å trene det, så det er klart det ikke har gått noe fremover. Men nå ser det ut til at jeg er tilbake på sporet, så da går jeg inn for ny rekord innen de kommende ukene! Gøy!

Et innlegg delt av Kamilla K (@kamillako)


Hele økten tok vel bare litt over en halvtime, før det bar ut i solen igjen. Helt perfekt!

Om tre kvarter blir jeg hentet for å dra på tur i marka. Dronen er fulladet og det er jeg og! Det er ikke strålende sommervær i Oslo i dag, noe som passer meg utmerket, så kan jeg kanskje få tatt igjen skolearbeidet jeg ikke fikk gjort da jeg lå flatt ut i timesvis i går. God søndag, fintfolk!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.