21 mai 2017 -- 19:40

Hei og god søndag til dere! Har helgen vært fin? Det har min vært, jeg har hatt latterkrampe så mange ganger at jeg for lengst har gått ut av tellingen. I går lo jeg så tårene rant nedover kinnene, det må jo være det beste på hele jorden?! Man snakker om å være tilstede, leve i nuet og alt slikt, det føler jeg latterkrampe er et herlig eksempel på.

Ellers har jeg hatt gode treningsøkter og vært en hel del utendørs i solen. I dag har jeg vært på to gåturer i tillegg til en handletur i Sverige. Det var lenge siden forrige tur dit, så det var veldig godt å fylt på med favorittene derfra. Det er ikke mange ukene igjen til kantina på jobb tar sommerferie, så da var det godt å få litt fugl i fryseren og pizzariskaker i skapet. Jeg gleder meg faktisk litt til å lage matpakker igjen for en periode (sier jeg nå). Var som alltid innom sportsbutikken og plukket opp noen freshe plagg fra Nike, i tillegg til noen proteinbarer fra Bodypower, og selvsagt den faste maten fra Maximat.

Ikke så varmt, men sol – herlig kjørevær! Veien er virkelig noe annet nå, enn da jeg vokste opp og vi skulle over grensen, nå tar det jo knapt noe tid å kjøre dit. Det var likevel stor stas med tur den gang, godteributikken var det store høydepunktet. Mer enn veien som har endret seg, si.

Salat med burger i! Salat, kjøtt og ost. Salaten skulle erstatte burgerbrød, og jeg tenkte jeg kom til å ha behov for bestikk, men neida, de hadde funnet de største salatbladene jeg har vært borti, så det var ikke noe problem å holde i burgeren. Herlig! Og jeg kjørte på med babyfarger for anledningen, med lyseblå jakke og rosa veske. Den Balenciagaen får lufte seg ganske ofte faktisk, veldig praktisk laget.

Vel tilbake i fedrelandet var det ikke noe spørsmål engang: ut i solen! Helt fantastisk vær!

Jeg vet ikke om noen av dere husker jeg for noen måneder siden skrev at jeg hadde et mål om å ta 10 kroppshevinger før sommeren? Vel, for å bli god i noe er det fordelaktig å trene det. Og det har jeg ikke gjort, haha. MEN! Alt håp er ikke ute. Min personlige rekord er 8 stk, og på lørdag skulle jeg bare sjekke ståa, og da tok jeg syv. Så hvis jeg bare husker/gidder å trene det, er det jo faktisk sjanse for en ny pers før sommeren. Åtte stk tok jeg på et par kg lavere kroppsvekt i tillegg, og når det kommer til kroppsvektøvelser kjenner man vektendring svært raskt. Så jeg har troen!

Apropos perser, på fredag tok jeg to perser i markløft fra kloss. 205 kg og 210 kg. Begge deler var veldig mye lettere enn jeg trodde det skulle være, kunne løftet en god del mer før det ville begynt å gå utover teknikken, så det lover meeeeeget, meget godt. Treningen går skikkelig bra, og jeg er så motivert, det er en helt herlig situasjon å være i. Jeg er så takknemlig!

I morgen er det mandag igjen! Det blir en kort uke for min del, med bare tre arbeidsdager. Håper været holder seg, så ser jeg for meg gode treninger, etterfulgt av avslapping i parker eller på verandaen, i sooooolen! Aner en fellestrening i sikte til helgen, og da satser vi på det gode parkliv etterpå.

Håper søndagskvelden deres er rolig, og at dere har ladet opp til en ny uke.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.