26 mai 2017 -- 9:15

Da er shortssesongen i gang! Ingrid og jeg benyttet fridagen i går til å starte dagen med en lang tur i marka. Ah, for en perfekt turtemperatur, og for en herlig tur det ble. I tillegg hadde jeg (endelig) sovet så godt natten før, så jeg hadde det riktig så fint. Har ikke hatt så god nattesøvn de siste to ukene, og det begynte å ta på. De siste to nettene har derimot vært av Kamilla-standard igjen, og det gjør meg så lettet. Og uthvilt!

Vi gikk en litt annen rute enn vi har gjort det siste året, men det var absolutt ingen fremmed vei for oss. Vennskapet vårt har sin grunnmur i markaturene våre, og der vi gikk i går er et av de første stedene vi gikk sammen. Tenk så mange gode samtaler vi har hatt blant disse trærne. Så mange problemer vi har løst, så ufattelig mange ganger vi har pratet om hvor heldige vi er og hvor godt vi har det, og hvor mange ganger vi har kunnet drøfte situasjoner og opplevelser sammen. Smiler bare av tanken.

Takk for turen, Ingrid. Gleder meg til neste!

Jeg har fri i dag og, så dette blir en skikkelig langhelg. Solen har bestemt seg for å holde hovedstaden med selskap, så dette er helt optimalt, spør du meg. Håper dere får en deilig fredag, og en god helg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.