24 april 2017 -- 20:42

I dag har jeg fått rotfylling. Og til alle der ute som finner dette ved å google «rotfylling vondt», «smerte rotfylling» osv, kan jeg si med en gang at min opplevelse var utelukkende positiv. Jeg trakk alle fire visdomstennene for under to år siden (ikke samtidig), og det synes jeg var mer ubehagelig. Og det var mest ubehagelig fordi det var kjedelig å gå med hovent og ømt kinn i flere dager etterpå, og fordi det var litt skummelt. Men rotfylling hørtes så mye verre ut, synes jeg. Det var det absolutt ikke. Han sa det vondeste trolig kom til å være å sette bedøvelse, spesielt den i ganen. Jeg kjente knapt at han var nær meg, så da var lista satt, haha. Gapeklosser fikk jeg til og med, så jeg kunne slappe av i kjeven hele tiden. Nei, altså, det var totalt unødvendig å grue seg til, spør du meg.

Det bør kanskje også nevnes at jeg ikke hadde noen smerter i forkant, dette ble gjort på grunn et slag mot tannen da jeg falt for mange år tilbake.

Da jeg kom hjem ble det en god lur på sofaen, jeg blir så sløv av bedøvelse, smertestillende og slike ting. Ikke ofte jeg får det i meg, men når det først skjer, virker det effektivt, for å si det slik. Vel, da er dere oppdatert på den fronten, og forhåpentligvis kan min erfaring bidra til å ufarliggjøre opplevelsen for noen andre. Dype pust med magen, så går det fint.

Jeg skrev jo et innlegg om at bror, søster og jeg var på tur i marka forrige søndag, og at jeg hadde med dronen. I går la jeg ut et lite klipp på Instagram, som jeg tenkte jeg kunne dele her og. Barlindåsen er et av mine favorittsteder i Oslo. Det er ikke noe merket sti opp dit, men så fort du har lært deg veien, er plutselig toppen så veldig tilgjengelig. For den er ikke bratt eller slitsom å gå til, men har likevel en helt herlig utsikt over Oslo og Maridalsvannet (drikkevannet til omtrent 90% av Oslos befolkning). Fredelig og behagelig, nøyaktig slik jeg liker det.

Et innlegg delt av Kamilla K (@kamillako)

Ser dere oss tre på start/stillbildet?

Ah, for en salig kombinasjon av ting. Vel, håper uken har startet bra for dere! Min uke ser litt annerledes ut enn vanlig, men den blir nok helt knall likevel. Skal blant annet et par dager i Bergen, før jeg skal lede et vektløfterstevne i slutten av uken. Nok en snodig kombinasjon av ting! Det er visst ukens tema.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.