19 februar 2017 -- 19:17

Hei dere, og god søndag! Ah, for en utrolig god uke dette har vært. Hvor skal jeg begynne? Jeg kan jo begynne med det materialistiske: jeg har ny iPhone! Endelig! Og den er en fryd. iPhone 7 i gull, så jeg kaller den åpenbart «gullet mitt». Fra iPhone 5 til denne skjermen… Det er rett og slett skikkelig digg.

Treningen går knallbra. Det er helt ubeskrivelig behagelig (!!!). Kroppen responderer veldig godt på mer mengde og tyngre trening igjen, etter at november, desember og januar besto av vesentlig lettere trening. Jeg fører logg på løftingen, og i de tre månedene løftet jeg i snitt halvparten av det jeg har løftet de siste to årene. Jeg har hatt én til to uker mellom hvert program, slik at jeg har løftet lettere da, men jeg har aldri hatt en så lang lett periode. Kanskje ikke så rart, men jeg var selvsagt både spent og nervøs på hvordan det kom til å bli å løfte så mye mer igjen. Jeg har bygget meg gradvis opp i februar, satte opp et program jeg har stor tro på, og det har gått over all forventing. Det rant noen tårer etter en av de første tunge øktene, fordi det føltes lettere enn det noen gang har gjort, og jeg var så glad og motivert. Treningsglede, si!

Ellers har jeg vært på helsekartlegging denne uken, var det i fjor også. Kroppssammensetning, blodtrykk, Vo2-opptak, mobilitet, situps, grepsstyrke, pushups, balanse, spenst. I fjor fikk jeg 34/39 poeng og i år fikk jeg 36/39 poeng, så det er jo fint. Jeg har visst uvanlig god balanse, og fikk spørsmål om jeg trener på line… De som kjenner meg lo sikkert godt nå, haha. Fine verdier på blodtrykket, fikk full pott på kondisjonen, og styrkeøvelsene. Minuspoeng på spenst, og… wait for it… grepsstyrken! Den følelsen, når du har norgesrekord i en øvelse som krever svært god grepsstyrke, også får du ikke full pott. Haha, de måler ved at man skal klemme hardt på et apparat. Som Fredrik så fint forsvarte det med, jeg har kanskje ikke topp «klemmestyrke», men: «er veldig sterk på «gripe», spesifikt i en vektstang på rund 29 mm omkrets, og det er ganske lurt å være god på 😉 » Får satse på full score neste år da!

Det er titalls andre faktorer som spiller inn, og kort oppsummert: livet er skikkelig bra nå! Jeg gleder meg til hver dag. Jeg føler meg utrolig heldig!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Martina sier:

  Hei Kamilla!

  Digger den gleden som gjennomsyrer dette og mange av innleggene dine, herlig! Er så fantastisk å føle seg sånn!

  Jeg lurer på om du bruker noe tilskudd i form av proteinpulver eller lignende? Selv tenker jeg at ekte mat burde holde, men etter de tyngste øktene er det greit med noe lettvint i blant. Bare nysgjerrig på dine tanker 🙂

  Ha en super Torsdag!

  • Kamilla K sier:

   Hei! Tusen, tusen takk, Martina 😀 Så hyggelig av deg! Jeg har det så utrolig bra nå, herlig at det kommer frem her på bloggen 😀
   Jeg har diverse proteinpulver stående, men er nok mer fast bruker av proteinbarer, for eksempel Quest og Oh Yeah ONE. Så ikke denne kommentaren før etter jeg la ut innlegg om proteinbarer, så du kan jo sjekke ut det, høres ut som det kan være noe for deg! Jeg er enig i at ekte mat absolutt holder og jeg får i hvert fall i meg rikelig med proteiner uten å benytte meg av pulver eller barer, men det er noe med at det er så lettvint og kjekt etter trening 😉
   Goood natt!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.