6 februar 2017 -- 6:00

Gooood morgen, og god mandag! Ah, mandager er og blir min favoritt. Bare å si at jeg har en favorittdag gjør at jeg føler jeg går på barneskolen og har en favoritt av alt. Eller «yndlings» da, som vi sa til alt. Yndlingsfarge, yndlingsbukse, yndlingsfag, yndlingsårstid. Mandag er min yndlingsdag.

Som jeg har nevnt er jeg i gang med ordentlig styrkeløfttrening igjen, etter det som faktisk ble noen måneder med annet opplegg og vesentlig lettere belastning. Totalt i løpet av én uke har jeg løftet omtrent halvparten av den totale belastningen jeg har ligget på i snitt per uke det siste halvannet året. Men nå er det tilbake til å bruke kroppen slik jeg liker best. Det er så utrolig, utrolig, utrolig gøy å løfte tungt igjen, og motivasjonen min er så enorm at jeg til tider ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Og jeg føler meg rett og slett skikkelig bra. Gode treningsøkter, gode matrutiner, god søvnhygiene, effektive jobbdager, flotte mennesker rundt meg. Totalen er det som avgjør.

Så, jeg tenkte å starte opp igjen med noen treningsfilmer. Først ut er en rekke klipp fra forrige ukes trening. Jeg gikk selvsagt ikke direkte på de tyngste vektene i løpet av første uken, men fikk likevel kjent på solide vekter, og det kjentes ikke ut som styrken er noe redusert. Om jeg liker det? OM!

Beklager at jeg ikke er inne i gode treningsvideorutiner, og dermed har filmet det meste på høykant. Til gjengjeld har jeg blitt bedre på YouTube, og har dermed laget et forsidebilde til videoen, pluss det jeg synes er en litt bedre integrering på bloggen.

Gleder meg til å komme i gang med ny treningsuke! Ah, den boosten i kroppen av å løfte tungt igjen. Jeg digger det!

I løpet av uken har jeg planer om å dele både matinspirasjon i det som blir matinnlegg nr 100 (!!!), og jeg har i tillegg filmet oppvarmingsrutinen min for når jeg skal ha økter med knebøy og markløft, hovedsakelig sumomarkløft, så den skal jeg klippe sammen og dele. Og den har jeg filmet riktig vei, hehe.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.