5 februar 2017 -- 12:09

God formiddag og god søndag! En ny måned er i gang siden sist, og først kan jeg jo bare oppsummere januar som en knallgod start på året. Jeg har en god følelse for 2017. Februar, de få dagene som har gått, har vært i helt samme bane. Jeg liiiiiker det! Jeg liker hverdagene mine veldig godt, og det er så viktig. Det er jo flest hverdager, og jeg har aldri hatt noe ønske om å være en sånn som bare ser frem til helgene, feriene og de spesielle tingene. Jeg er heldig som kan ha så mange gode dager, at det er flest av de. Jo mer godt jeg kan ha det, jo bedre!

Jeg tenkte legge ut video fra treningsuken som har gått, men jeg har fortsatt søndagsøkten igjen, så jeg venter med det innlegget til i kveld, eller i morgen. Men jeg kan i hvert fall si at jeg begynte på nytt treningsprogram på mandag, og følelsen i kroppen er bare helt herlig. Jeg er så gira for å være i gang med tung trening igjen, jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det engang. Gira, glad, og utrolig motivert! Det er en god kombinasjon av følelser. Jeg har satt opp programmet selv, som jeg har gjort de siste månedene, og jeg er så fornøyd!

På tirsdag var jeg og drakk kaffe med Fredrik i et par timer, og han fikk se gjennom programmet. Han mente at det var gjennomtenkt og bra, så det var en hyggelig bekreftelse å få.

Vesken? En kommenterte for et par uker siden at jeg aldri viste frem veskene mine og den siden av meg lenger, så here you go! Min lille Balenciaga-clutch i søt dusrosa farge, kjøpt i London. Veskesamlingen er fortsatt inntakt, benyttes flittig, og jeg kan vel gå så langt som å si at jeg er glad i den. Og jeg har sett meg ut en ny jeg har lyst på, farlige greier. Flesteparten av bildene her på bloggen er jo av meg i treningsklær, men det er jo faktisk ikke det jeg går mest i. Jeg liker å gå relativt pent kledd, men det faller meg ikke naturlig å ta bilde av det. Kristin, dette er noe å inkludere i fremtidsplanene våre.

Én økt i uken har jeg satt opp sumomarkløft med stopp rett over bakken, knebøy, pull-ups, noen støtteøvelser, og så: «Ved lyst: intervaller. F.eks. 15 stk 45/15-intervaller.» Haha, gjett hvem som IKKE likte den delen av økten/programmet da han fikk se gjennom. Vel, jeg digger den lille intensitetsboosten på slutten av den ene økten, så sånn blir det bare. Ikke nødvendigvis hver uke, men de to siste lørdagene har jeg løpt. Det er jo ikke snakk om lange arbeidstiden, så jeg har svært liten tro på at det kommer til å gå utover styrken. Før svettet jeg jo mer eller mindre hele tiden, det har jeg skrevet en del om før, men nå skal det en del til for at jeg svetter. Derfor synes jeg denne intense økten er litt digg, for den får meg til å svette. Vel, jeg mener den får det, det bare synes ikke, haha. «Har jeg svettemerker på ryggen?» «Nei, du er jo ikke svett i det hele tatt…» «JO, det er jeg. Jeg er supersvett, jeg lover!» Haha.

Til uken kommer det matinnlegg! Skal vi si tirsdag? Ja, det skal vi.

I går var jeg og hentet en julegave på posten. Jula varer helt til påske, si.

Og en annen dag var jeg og hentet en… Ja, vi kan vel kalle det januargave da, hvis det må kalles noe. Til Kamilla, fra Kamilla. Det var salg, og jeg hadde hatt disse tingene liggende i handlekurven, så da grep jeg muligheten. Den blå tightsen er fortsatt på salg (denne, adlink), og den er helt fantastisk behagelig.

Vel, nå skal jeg snart komme meg til trening, for ukens siste økt. Det snør i Oslo i dag, og jeg har allerede vært på en times tur, så jeg må bare få igjen varmen ordentlig først. God søndag til dere!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.