30 januar 2017 -- 6:00

Januar er straks over, haha. Er det mulig? Nesten så man må starte på julegavene igjen. Uansett, januar har vært en skikkelig bra måned på denne fronten. Det har vært en variert måned, med mye sosialt, i tillegg til nye ting på jobb, endring i treningen, og en hel haug med opplevelser. En knallgod start på året, for å si det mildt! Og som jeg gleder meg til februar!

I dag starter jeg en åtteukers fase på treningen. Forrige uke var en liten testuke for å sjekke noen varianter av øvelser jeg pleier å trene, og nå er alt ferdigstilt og klart. 1. april er neste stevne, og jeg gleder meg helt utrolig mye! Seks måneder mellom to styrkeløftstevner, får håpe jeg husker hvordan man gjør det, haha.

Jeg er skikkelig tallnerd når det kommer til trening og mål, så jeg har statistikk for 137 uker med løfting, i tillegg til stevnetall osv. osv. i system. Også har jeg selvsagt grafer for nesten alt. Jeg er merkelig glad i grafer. I går satt jeg og drakk kaffe (hei, julekopp) og jobbet med å sette meg konkrete tallmål for året. Da kom grafene godt med. Én ting er at det er praktisk for når det skal settes opp nye programmer, for å se hvordan jeg har prestert under ulike mengde- og intensitetsfaser og slike «avanserte» ting, men noe annet er jo hvor utrolig motiverende det er. Jeg kan i hvert fall finne på å bli motivert av en graf, så sært som det høres ut. Man vil jo at den skal utvikles i riktig retning. Jeg logger for eksempel antall miss, og det er ved flere anledninger jeg har «grindet» gjennom et løft fordi jeg bare IKKE vil logge et tall i den kolonnen. Etterpå kommer da dobbelt gledesfølelse; du har klart løftet (mestring <3) OG du slipper å logge et miss. Okei, nå skremmer du bort alle her, Kamilla, slutt med grafbablingen.

Lørdagsøkt i to deler: 120 kg knebøy (pluss mer bøy, strakmark og en haug med småøvelser) og intervaller på mølla. Sjekk svettedråpene ved siden av høyrefoten min. Deilig!

Så, hvordan går det med deres trening så langt i 2017? Har dere satt dere noen konkrete mål for året, når det kommer til treningen? Enten det er løfting (jeg har endelig satt meg konkrete tallmål!), løping, volleyball, sykling, turn, svømming eller hva enn dere driver med.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Janne sier:

  Hei ☺
  Jeg er veldig glad i grafer også ? hvilket program bruker du ?
  Mvh Janne

  • Kamilla K sier:

   Hei! Foretrekker Numbers, som er programvare fra Apple. Har dokumenter som synkroniseres automatisk mellom macen, iPhonen og en nettjeneste, så jeg har det tilgjengelig hvor enn jeg har nett. Ganske likt som Excel, bare litt penere (synes jeg). God helg! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.