2 januar 2017 -- 6:06

Godt nytt år, kjære dere!

Ah, 2017, du er velkommen! Jeg gleder meg til dette året, og det kunne ikke startet bedre: intervalltur i marka med Ingrid! Åh, det vennskapet er noe jeg verdsetter så høyt, og som jeg får så mye glede av, at jeg nesten får tårer i øynene av å tenke på det. Etter skravling, jogging, hopping og mer skravling, ga vi hverandre en klem og dro hvert til vårt, og jeg gikk bare og gliste hele veien hjem. Når du føler deg sånn etter å ha vært med folk, da vet du at de bør ta vares på, for det er definisjonen på berikelse av livet.

Ingrid spurte meg om jeg hadde noen mål for 2017, og jeg har noen konkrete løftemål, og et par andre, men da jeg fikk høre den lange listen til Ingrid, med konkrete mål, ble jeg så utrolig inspirert! Vel hjemme satte jeg meg ned og skrev ned punkt etter punkt. Det er så mange planer og mål jeg bare lar være i tankene, og all min erfaring tilsier at om jeg vil få noe gjort, så må jeg ha skrevet det ned et sted. Da blir det med ett mer bindene og motiverende. Jeg vil absolutt anbefale dere å skrive ned målene deres. Jeg hadde skrevet ned noen få fra før av, men nå har jeg også skrevet ned de jeg bare har tenkt på tidligere.

Det skal nevnes at jeg fortsatt har holdningen om at det ikke er lurt å skulle gjøre alt på én gang. Målene mine er i tråd med hvordan jeg allerede lever og tenker, målene funker mer som konkrete punkter jeg skal nå, og får mer struktur på enkelte ting. Om du skal spise sunnere, trene mer, ringe alle vennene dine hver uke, lese fire bøker i måneden, spare 100 kr om dagen og i tillegg realisere drømmen din om å krysse Jotunheimen på stylter, da tenker jeg kanskje du bør revurdere om du skal gjøre alt på en gang. Haha, dere skjønner at jeg overdrev nå, men poenget mitt er altså at det kan være en fordel å se hvor stor differanse det er fra hvordan hverdagen din er nå, til hvordan du har planer om å forme den, og så sette en realistisk tidsramme for når du skal ha kommet deg dit. Ikke forvent at du er i mål neste uke. Ha tålmodighet, ta ett steg av gangen og sug til deg all kunnskapen du vil komme over underveis.

Nå er jeg utrolig motivert for å nå målene jeg har satt meg, ta noen sjanser utenfor komfortsonen min, og ikke minst jobbe hardt for å fylle dette året med gode minner og følelse av mestring og tilstedeværelse. Dere vet hvor mye jeg liker mandager, på grunn av tanken om en ny start. Samme tankegang har jeg om nye måneder. Vel, dere kan jo bare se for dere hvordan hodet mitt bobler av inspirasjon og motivasjon når det er et nytt ÅR! Så da kjører vi i gang. Det er nytt år, det er mandag, og jeg er klaaaaaar!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.