8 januar 2017 -- 13:28

Årets første uke har vært en kjempefin uke. Riktignok ganske hektisk, men fylt med mange gode minner, mye hygge og mye glede. For en deilig måte å starte året på! Det er selvsagt noe som har måttet bli nedprioritert, blant annet bloggen, men jeg vet at dette har vært en unntaksuke – så travelt pleier jeg ikke å ha det. Når mulighetene byr seg må man jo bare kaste seg på! Det er tross alt et av målene mine for året…

Så, la meg ta dere med på kortversjonen av uken:

Jeg har spist tunfisksalat hver dag! Salatbaren på jobb har levert bra. Jeg vet en del av dere savner matinnlegg her, men jeg tviler på at dere synes det er så gøy å se syv bilder av samme rett. Kan lage noen matkollasjer kanskje, så det i hvert fall kan inspirere til å spise sunt.

Etter en mild og snøfri periode har kuldegradene ankommet, og med det er det tid for supermyke, store og varme skjerf. Deilig!

I møter på jobb er det stort sett penn og papir som gjelder. Det er godt å ikke stirre inn i skjermen hele dagen, i tillegg til at jeg selv følger mye bedre med når jeg ikke ser at det tikker inn e-poster, eller blir fristet til å klikke på ting. På tirsdag hadde jeg massasjetime, og det er jo bare fantastisk digg. Rett og slett. Torsdag var vi 11 stykker samlet til middag og noe i glasset.

Jeg har til og med vært med på et vektløfterstevne denne uken. Jeg var egentlig med som moralsk støtte, men så ble det altså til at jeg løftet selv også, uten at det på noen måte var planlagt. Rakk ikke å trene før vi dro, så derfor hadde jeg med alt utstyret. Og det endte med at jeg tangerte stevnepersen min i vektløfting, haha. Det ble styrkerykk og styrkevendinger på alle løft, hadde vært gøy å se hvor mye jeg kunne rykket og støtet hvis jeg hadde turt å la styrken få full uttelling. Ellers har treningen gått kjempebra denne uken, med tangering av stevnepers i knebøy (135 kg, lettere enn jeg noen gang har gjort det), og mange solide løft.

Etter stevnet ble det enda mer action, så da endte vi opp på et NAF-lasteplan et stykke utenfor Oslo. Haha, herlighet. Ingen ulykke altså, bare sjåføren som hadde gjort en liten drivstofftabbe, som vi heldigvis oppdaget før bilen reagerte på noen måte. Men bedre å sende bilen på verksted med én gang, enn å prøve å tøye grensen for hvor nærme Oslo vi kunne komme. Så da ble det taxi videre, og det ble plutselig en litt sen fredagskveld.

Hverdagsaktiviteten har vært helt super denne uken. Ny morgenrutine, med forlenget morgentur, har blitt gjennomført alle fem hverdagene, og har virkelig gitt mersmak. Og fokuset på trappegåing er med videre i det nye året, spesielt på jobb.

Ellers startet dagen i dag noe senere enn vanlig, men på samme måte som de fleste andre søndager: tur! Etter noen timer med e-poster og slikt er jeg straks klar for å vende snuten mot trening. Jeg er klar for en ny uke – god energi i kropp og hode, dette kjennes bra.

Håper året har startet bra for dere også, og at dere er motiverte for å forme et godt 2017!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.