16 januar 2017 -- 21:41

I går kom episode 47 av Ingefær podcast. Og jeg er gjest! Andre halvdel av podcasten prater Sara og jeg om mål for året, praktiske tips for å gjennomføre en livsstilsendring eller andre endringer, og ikke minst mental trening og mental holdning til det å sette seg mål, gjøre endringer og så videre. Jeg pleier å høre på Ingefær hver mandag morgen, men denne gangen måtte jeg selvsagt smuglytte søndag kveld (episodene kommer søndag kveld), og jeg er rett og slett meget fornøyd. Gå inn HER for å høre episoden. Du kan høre den rett på siden der, laste den ned som mp3, eller høre i iTunes. Selv abonnerer jeg på podcaster i podcastappen på iPhonen.

Forrige gang jeg var gjest pratet vi mye mer konkret om min livsstilsendring, og hvordan jeg gikk til verks med det. Den episoden kan dere finne HER.

Håper dere liker den nye episoden (og den gamle, for den saks skyld)! Og tusen takk for så gode tilbakemeldinger, fra dere som allerede har lyttet til den. Jeg ble rørt til tårer av en e-post jeg fikk for bare en times tid siden, og setter veldig stor pris på at dere lar meg ta del i deres endringer og mentale utfordringer. Jeg heier stort på alle som gjør tiltak for en bedre livskvalitet via god helse. Ofte er det ikke mye som skal til, for å sitte igjen med givende resultater. Det er den forskjellen mellom litt og ingenting.

Foto: John Andresen

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Gøy! Jeg skal høre den i morgen ?

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.