20 november 2016 -- 18:03

Treningen går radig om dagen. Jeg synes dette programmet tar en evighet, haha. Sikker fordi jeg ikke får løftet ordentlig tungt, da blir jeg litt rastløs. Når hver økt i tillegg varer omtrent halvparten av det det jeg er vant til, er det en ganske annerledes treningshverdag enn tidligere. Jeg er ferdig med uke tre av åtte, og med min tålmodighet virker det som at jeg har trent slik i flere måneder nå. Vel, det har vel noe for seg. Denne gangen har jeg vanskelig for å stole på prosessen, men hvis man ikke prøver, får man jo heller ikke vite om det kunne gitt resultater. Og den sjansen ønsker jeg ikke å gå glipp av. Det er åtte uker. Det er ikke lenge.

Her er noen klipp fra uken som gikk:

Ettersom løftingen ikke gir den komplette treningsfølelsen om dagen, har jeg supplert med diverse intervaller, for å kjenne at jeg tar i på et eller annet område. Appen «Bit Intervals» er flittig i bruk, jeg liker svært godt slike apper – minimalistisk, pen, enkel, praktisk. Den teller ned de siste sekundene per intervall med lyd, den viser hvilket intervall du er på (av totalen du har valgt) og skjermen bytter farge for om det er intervalldrag eller pause. Det går for det meste i 30/30-intervaller, enten på mølle eller på romaskin. Mølle er definitivt favoritten, men det er jo kjekt med variasjon. Pleier å ta 8 eller 10 drag på slutten av et par løfteøkter hver uke (og ettersom Fredrik ikke lenger jobber på Magnat får jeg ikke sånne «dette er jeg meget skeptisk til»-blikk, haha).

Ettersom skisesongen snart er i gang er det kanskje en idé å ta noen av intervallene på stakemaskin? Skal vurdere det. Høres veldig tungt ut!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Kristine sier:

    Du er rå Kamilla. Ikke ordentlig tungt sier du, men det er allikevel veldig bra vekter! 🙂

    • Kamilla K sier:

      Takk, Kristine, du er god 🙂 Mener selvsagt i forhold til hva jeg er vant til, mener absolutt ikke at det er svakt eller lite 😉 Gøy å se at du er tilbake på styrkekjøret igjen 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.