1 november 2016 -- 22:24

Det er lenge siden jeg har hatt et hverdagsbildeinnlegg, så jeg tenkte det var på sin plass i dag. Høsten er så nydelig, så til tross for at dagene går ganske radig prøver jeg å få vært så mye som mulig ute mens det enda er mildt. Å gå fremfor å ta trikk/buss er supert når man har tid og mulighet til det. Apropos… Nå sjekket jeg værmeldingen, og det er jo faktisk meldt minusgrader fremover. Det blir nok ganske glatt, med alt løvet på bakken. Være forsiktig!

1

1. Høstmagi! Fargene og lyset… 2. Noe så enkelt, noe så godt.

2

1. Alltid mer å lære, det som er riktig for meg er ikke nødvendigvis riktig for deg. Det finnes ikke én riktig måte å utføre en øvelse på. 2. Hver dag, en verdsatt og fredelig start på dagen.

3

1. Nytt treningsprogram, ganske annerledes enn hvordan alle mine tidligere programmer er lagt opp, så jeg er spent på hvordan dette vil føles. 2. Knebøy <3

4

1. For en jovial, smart og trivelig dame! 2. Sett inn en «K» der bare, haha. Dere som ikke kjenner til bloggen hennes, sjekk ut treningsfrue.no for drøssevis med deilige oppskrifter.

5

1. Min drømmedør! 2. Tacokveld med fine folk.

6

1. Livsnyting på høyt nivå! 2. Ikke uten grunn at avdelingen nå kaller meg «Kamela». Drikker som om jeg er en kamel som skal lagre væske for et langt opphold i ørkenen.

7

1. Skjønneste ullgenseren, med stor sløyfe bak. 2. Løftetiiiiiid!

Apropos løftetid. Tenk at NM er over. Føler ikke det er lenge siden jeg tenkte at det var TI måneder til – en evighet. Nå virker det som et vagt minne. Glad jeg har bilder og film.

8

1. Etter innveiing, så spent og gira på løftingen. 2. Med Freddy, begge slitne og glade.

9

Jeg tok skjermbilde av alle hilsener jeg fikk, og det er så utrolig hyggelig å se tilbake på. Så mange mennesker jeg ikke kjenner, som ønsker meg hell og lykke. Det setter jeg stor pris på! I tillegg til all støtte fra de rundt meg. Her er hunden til Annette, som bjeffet til meg via skjermen (lo godt av den videoen) og min gode Kristin, som fulgte engasjert med hjemmefra, og som generelt er så engasjert og støttende, en god venn. Hun har for øvrig også utnevnt seg selv til min «social manager», hva enn det skal bety.

10

Og på stedet hadde jeg en hel rekke mennesker som støttet meg, alt fra mamma og pappa (sistnevnte tok PERFEKTE stevnebilder, beste fotografen), en kollega av mamma, Hilde, Dag, sjefen min, kollegaer, Hanne, Karoline, hele klubben, så mange andre venner og kjente… For et team!

11

Etter store hendelser og dager med skikkelig trykk er det få ting som føles så godt som total avkobling i skog og mark.

12

1. Og så var det på’n igjen, på regionsmesterskap i vektløfting. Morsom tradisjon det, én uke etter NM i styrkeløft. 2. Dere vet vel hvor stor Questbar-fan jeg er…? Denne ble sluppet i dag!

Og nå dere, nå har jeg snart klart et innlegg med bilder av mat! Det vet jeg flere av dere savner, og i stor grad skyldes dette oppholdet at jeg har spist tilnærmet det samme i lang, lang tid. Det går fortsatt i mye av det samme, men jeg har i hvert fall blitt flinkere til å huske å knipse bilde før jeg er halvveis gjennom måltidet, så kanskje noen vil inspireres.

Nå må jeg gi meg, før det klikker for meg. Jeg kjøpte min kjære MacBook Pro i 2011, og den siste tiden har den begynt å leke med tålmodigheten min. En tålmodighet jeg ikke har.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.