24 november 2016 -- 22:05

Dagens økt ble gjennomført på Gym Ila, som hadde åpen dag. Eller åpne dager, det var vel fra mandag til i dag (torsdag). Janicke og jeg er jo en smule bortskjemte på Magnat, så vi glemmer å tenke over at ikke alle steder er like velutstyrte. Så det ble en økt uten både kalk/magnesium og belte for min del, jeg har jo flere belter, men på Magnat henger det gode belter (inkl. ett av mine), så det er ikke alltid jeg gidder å pakke det med meg. Menmen, det gikk meget bra likevel.

Janicke skulle riktignok trene vektløfting (rykk og støt), og da ble det hakket verre. I vektløfting er det nemlig egen damestang, som ikke bare veier 5 kg mindre enn herrestangen, men som i tillegg har en annen diameter. Så å trene slenge vekter over hodet med en stang som er helt annerledes å holde i, er ikke bare-bare. Tok kaka da hun spurte om de hadde en 15 kg-stang, og fikk til svar at de ikke hadde fått det enda, men at hun kunne bruke en 12 kg EZ-stang. DETTE er en slik stang. Haha, ikke noe du ønsker å dra langs kroppen og slenge over hodet… Uansett: vi var løsningsorienterte, og begge to fikk trent meget godt.

Vi måtte selvsagt avslutte med den maskinen Magnat virkelig mangler: BootyBuilder. Det er som å ta hip-thrust (en fantastisk øvelse, som flere burde gjøre), men man slipper å rigge til stang, vekter, benk, pad osv, alt er i maskinen. Helt genial! Jeg har hip-thrust i programmet for å gjøre meg sterkere til å låse ut (topposisjonen) i markløft, men jeg synes det er noe pes å styre sånn for å få gjennomført øvelsen. Da er denne maskinen midt i blinken! Med tanke på hvor mye man sitter på rumpa er det flott å faktisk få aktivert setemuskulaturen.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.