31 oktober 2016 -- 6:01

Ny uke, ny tid, og nesten ny måned. Vi må helt til mai før måneden starter på en mandag, jeg gleder meg allerede, haha. Jeg velger likevel å starte det jeg kaller «innspurten av året» i dag. Det er to måneder igjen av 2016, og det er dermed to måneder igjen på å få det man ønsker ut av dette året. Flott med ny start i januar altså, men den føles jo ganske mange ganger bedre om man føler seg a jour med målsettinger og planer fra året før. SÅ! Jeg velger å ligge ett steg foran.

Innspurt innebærer egentlig ikke noen store forandringer hvis man ser det overordnet, men jeg starter på nytt treningsprogram i dag, så ja, jeg skal fortsatt jobbe, trene, spise sunt og leve likt, men det er noe med holdningen og innsatsen i de enkelte tingene. Gi det lille ekstra, føle seg bra. Nytt program blir spennende, jeg har sett gjennom det flere ganger, og er rett og slett litt skeptisk, så jeg håper den følelsen snur i løpet av uken. Må jo gi det en sjanse før jeg eventuelt gjør tiltak. Grunnen til at jeg er skeptisk er fordi det ser ut som det er så lite og lett trening. Kanskje det ser sånn ut på papiret, men er annerledes i praksis. Me får sjå!

På tirsdag skal terminlisten for stevner i 2017 være satt, så da tenkte jeg å plotte sammen en skisse for hvilke stevner jeg ønsker å delta på neste år. Blir gira bare av å skrive dette, haha! DET gleder jeg meg i hvert fall til, å lage en plan, for å ha konkrete ting å jobbe mot. Lister, nedtellinger og løfting, tre ting jeg liker.

Fordi jeg har hatt så mange spesifikke datoer å se frem til i år, spesielt i høst, og jeg vet at det er nye datoer rett rundt hjørnet, legger jeg også merke til og setter pris på disse ukene. Å rett og slett ikke ha noen forventninger til seg selv utenom det vanlige, å ikke måtte mentalt forberede seg på å være i «kampens hete». Det mentale trenger også noen lettere uker, før det skal prestere på maks igjen.

Min helg har vært helt topp! Trening, rikelig med latter, en liten fotoshoot, god mat, alltid verdsatt søvn, produktive timer, og selvsagt turer. Høst og sol i Oslo er virkelig helt nydelig.

Vel, jeg får komme meg av gårde, og sette i gang uken. Er skikkelig klar for å gjøre det til en bra uke! Etter morgenturen er det første jeg gleder meg til å se Kristin igjen. Jeg er så heldig at jeg jobber med en god venninne, det gir det lille ekstra til hver eneste dag. Ikke at alle venninner nødvendigvis er gode å jobbe med, men Kristin og jeg ble kjent via den forrige jobben vi hadde, og vi har begge veldig lik arbeidsmoral, tankegang og holdning. For ikke å snakke om humoren! Gode folk rundt seg er så viktig!

Ha en strålende uke, dere!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. KMA sier:

    Og jeg er så heldig som får jobbe med flotte deg <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.