3 oktober 2016 -- 6:05

Da er NM-uken her, og i den forbindelse tenkte jeg å svare på et spørsmål jeg har fått på snap noen ganger når jeg har skrevet hvor mange dager det er til NM, eller andre NM-relaterte ting, og det er NÅR jeg faktisk skal konkurrere. Konkret info. Det er klart dere skal få!

For det første blir det stream, så den skal jeg selvsagt diske opp med så fort den er klar. En liten avsporing ang. stream: da jeg løftet i Italia ble hele konkurransen streamet, og flere venner sendte meg melding og skrev «fiks streamen» og lignende. Den var nemlig nede i starten, ut i fra hva jeg har forstått. For det første sjekker jeg ikke meldinger mens jeg løfter, for det andre blåser jo jeg langt i om streamen funker når fokuset mitt er på løftingen, og for det tredje tror jeg kanskje det ville skapt ganske rare reaksjoner om jeg gikk ut der og begynte å skru på kameraene. Haha! MEN det skal også nevnes at å dra til Italia, spesielt til et så lite sted som vi var på, er som å dra tilbake i tid hva teknologi angår, så jeg er faktisk overrasket og imponert over at det ble streaming i det hele tatt.

SÅ! NM i utstyrsfri styrkeløft strekker seg over tre dager: 7 – 9. oktober 2016. På fredag løfter de letteste gutteklassene og de letteste jenteklassene. På lørdag løfter resten av jentene, og på søndag løfter resten av guttene. Jeg løfter på lørdag, 8. september. Min vektklasse er såpass stor, at den er delt inn i to puljer: A-pulje, og B-pulje. Jeg løfter i A-puljen. Selve stevnet starter kl 9, så jeg tipper jeg er i gang på «scenen» ca. halv ti.

Hvis du ønsker å møte opp for å se på:

  • Sted: Oppsal Arena i Oslo
  • Dato: lørdag 8. oktober
  • Tid: fra kl 9
  • Varighet: Ferdig ca. kl 12

Og la oss ikke snakke om det faktum at innveiingen for min klasse er kl 7 om morgenen…

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.