19 oktober 2016 -- 21:04

Ah, så godt det er å være tilbake med vanlig trening igjen. Ikke at jeg trener som hvermannsen på SATS, men vanlig trening for meg. Når de siste månedene har dreid seg om å teste grenser, hele tiden se hva kroppen er kapabel til, og inni der ha to store mesterskap, inkludert mitt første internasjonale mesterskap, er det skikkelig godt å nå skifte fokus noe. Nå er det å jobbe med svakheter, justere småting som har blitt oppdaget under den siste treningsfasen, og i det hele tatt få inn mengde i kroppen igjen.

Fra dagens økt. Frontbøy, 85 kg.

Noe annet som også er ganske godt, er hvor mentalt avslappet jeg er nå. Selvsagt har det vært utrolig spennende og gøy å se frem til de store begivenhetene på løftefronten den siste måneden, men med forventninger, gleder, skuffelser, oppturer, tunge løft, et fokus utenom vanlig og ikke minst mestringsfølelsen av å nå mål, er det klart hodet også har godt av en noe roligere periode nå. Har vært innom følelser i alle ender av skalaen.

Støt og en fornøyd jente.

Jeg skal nyte tiden nå. Gjøre det jeg kan for å fokusere på å bli bedre, samtidig som jeg lar det mentale få slappe noe mer av. Slappe av blir kanskje feil ordbruk, men som med det fysiske, har jeg tro på at det mentale også trenger variasjon og at ting bør periodiseres. Nøkkelordet er balanse! Med det sagt er jeg allerede i gang med å planlegge løfteåret 2017, og jeg blir så gira av å se oversikten jeg har laget. Gleder meg skikkelig! Det er så gøy å utvikle seg, det er så gøy å føle seg sterk, det er så gøy å kjenne på mestringen av hva en selv kan få til, og det er så gøy å gjøre dette i et miljø som er fylt med så herlige mennesker!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.