6 september 2016 -- 23:36

På plass i Torino, etter en knirkefri reise. Jeg er SÅ glad for at jeg klarte å lese meg gjennom flyskrekken min for noen år siden, det har virkelig gjort det å reise til noe helt annet enn hva det engang var. FOR et stressmoment det var, så ubehagelig og belastende.

1. Har dere smakt denne? Ikke noe jeg ville anbefalt til vanlig, kokosbitene er jo ikke engang vanlig kokos, men akk, så god, og så konsentrert form for karbohydrater – gull etter innveiing. 2. Fra «du er tatt ut til å konkurrere på WEC» til reisedagen, gikk altså SÅ fort! 3. Flere dager med lett trening, sånt er tålmodighetsprøve for sjelen min. Men helt klart verdt det, for å samle overskudd.

1. Morgenøkt før avreise, lett og fint. 2. !!! 3. Ikke lenge igjen nå. Håper kroppen ikke har respondert negativt på flyturene. Link til streaming kommer!

1. Bedre, sterkere, raskere, flinkere. Fremgang og måloppnåelse er så motiverende! 2. Haha, identitetskrisepakking? Løftesko, drakt, løftebelte, Balenciaga-clutch og Louboutin-sko. Det beste av to verdener, spør du meg. 3. Og så var vi på vei!

Her er det nydelig temperatur, og nå skal jeg sove. Vi blogges (og snappes) mer underveis på turen – dette blir så gøy!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. Silje sier:

    Masse lykke til, Kamilla 😀

  2. Maria T. Aambakk sier:

    Lykke til i dag Kamilla. Eg heiar på deg fine! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.