24 september 2016 -- 11:07

Denne uken er noe av det mest hektiske jeg har vært med på, på lange tider. Jeg har hatt jobb, trening og et eller annet slags arrangement hver eneste dag. Det har gått i ett. Heldigvis trives jeg glugg på jobb, jeg trenger vel ikke engang å si hvor mye jeg liker å trene, og jeg er glad i å tilbringe tid med de herlige menneskene rundt meg, så alt har vært veldig hyggelig, men det kunne med fordel vært spredt over et større tidsrom. I natt jeg har sovet omtrent 11 timer, og man kan diskutere om det er mulig å ta igjen tapt søvn, men jeg kan i hvert fall bekrefte at jeg føler meg uthvilt, og det er helt nydelig!

I dag er det tur og trening på agendaen, før det blir en aldri så liten fest i kveld. I morgen venter trening og tur til Sverige, og så setter jeg rett og slett på pauseknappen. Det er to uker til NM, og frem til da blir det jobb, trening og tur som skal få energien min. På alle tre arenaene er jeg garantert å henge med folk jeg digger i tillegg, så det er en god deal, må jeg si.

1. Det er aldri så hektisk at man ikke rekker litt shopping, eller hva? Haha. Endelig har jeg funnet «riktig» rød jakke – jeg har lett i noen måneder nå. 2. Herlig middag hos sjefen, hun er virkelig noe for seg selv – ordentlig godt menneske.

1. Jeg er så sokkenerd! Samlingen av treningssokker er ikke normal. 2. Knebøy <3

1. Uken hadde ikke vært gjennomførbar uten kaffe. 2. HAR dere smakt den nye questbaren? Kan iHerb få den snart? Åh, jeg likte den skikkelig godt.

1. Høstkvelder på sitt beste. 2. Kristin og jeg har laget en aldri så liten kindereggklubb på jobb. Jeg synes alle kinderegg burde hatt byggeleke, det er jo det som er gøy. Da får man mye mer ut av kinderegget enn om det bare er en ferdig figur. Ikke at jeg bryr meg… Kremt…

1. Jeg har meldt meg på intet mindre enn TO vektløfterstevner for resten av året, lurer litt på når jeg skal få tid til å friske opp teknikken der. Det må jo selvsagt bli etter NM. Eneste er at det ene vektløfterstevnet, som for øvrig er regionsmesterskap i vektløfting, er nøyaktig én uke etter NM. Haha, jaja, det får bare gå. 2. Er så glad det har vært så mye fint vær i det siste, så kan man gå fra A til B, og få et lite pusterom på veien.

Vel, nå får jeg komme meg av gårde. Håper dere nyter septembers siste helg – om en uke er det ny måned!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.