22 august 2016 -- 6:03

Som en del sikkert har fått med seg, fikk jeg meg en drone i sommer. Haha, altså det er så artig å fly den, at jeg nesten ikke kjenner igjen min egen oppførsel! Jeg har aldri forstått meg på reaksjonen til mange gutter, når de ser en unik bil. Det er jo bare en bil, hvem bryr seg? Vel, jeg skal ikke si at jeg forstår nøyaktig den interessen, men jeg har mer forståelse for den «barnslige» og ivrige reaksjonen, for det er slik jeg blir når jeg drar «take off»-knappen over skjermen, og propellene på dronen begynner å snurre. Dronen er fjernstyrt, har fire propeller, kamera som kan ta både film og bilder, man styrer den via en kontroll med spaker, og ser live-view på mobilskjermen.

I går gikk Dag og jeg søndagstur, og tok med oss dronen for å leke litt underveis. Her er noen av klippene vi filmet:

Haha, vi snakker lekemodus for store barn. Jeg er ikke helt fornøyd med flyferdighetene mine enda, men det kommer seg fra gang til gang, og det er jo som med alt man ønsker å bli god i: tålmodighet og kontinuitet. Gleder meg til å fly mer, og jeg gleder meg til å ta den med på hytta!

Vel, nok droneprat fra meg. På tide å starte uken! Er dere klare? Dette er vel dagen hvor svært mange starter høsten for fullt – lykke til! Selv er jeg både klar og spent på denne uken, WEC nærmer seg med stormskritt, og ting skal terpes på. Utvikling er gøy!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.