4 august 2016 -- 20:31

Denne uken har virkelig bare føket forbi! Jeg var tilbake på jobb på mandag, etter en helt herlig sommerferie. Og ikke at jeg skal skrible for mye om privatlivet her så kan jeg jo dele at jeg begynte i ny jobb rett før jeg gikk ut i ferie, så det var artig å komme ordentlig i gang nå, samtidig som det ble en noe mild start, ettersom mange fortsatt er i ferie. Fra mandag blir det nok bånn gass!

Ikke bare var jeg tilbake på jobb på mandag, men jeg begynte på oppkjøringsprogrammet til vest-EM, som jeg skal på i Italia i september. Jeg gleder meg sånn!!! Og jeg vet at det er en sånn ting som er over før man vet ordet av det, så jeg prøver å sette pris på hele prosessen i forkant, så vel som reisen, for å få mest mulig ut av denne muligheten. Jeg løfter 8. september, og nøyaktig én måned etter løfter jeg på NM her i Oslo! Så gjenstår det å se om det er skikkelig belastende med to mesterskap så tett oppi hverandre, eller om jeg klarer å holde formen i sjakk, slik at jeg klarer å prestere som ønsket begge dagene. Jeg satser selvsagt på sistnevnte!

Jeg er jo noe glad i å ha kontroll (tidenes underdrivelse) så jeg var spent på hvilket hotell arrangøren i Italia hadde valgt som stevnehotell, og det viser seg å være et hotell jeg lett kunne valgt selv – det ser knallfint ut! Det er basseng og pianobar der, trenger man mer? Haha, neida. Men det har fire av fem stjerner på vurderingen på tripadvisor, av 290 stemmer, så da bør det jo være ganske ålreit. Og før dere tenker at det ikke er SÅ viktig: på en slik tur føler jeg faktisk god nattesøvn og et ordentlig hotell er ganske viktig. Jeg er svært fornøyd i hvert fall! I tillegg er jeg knallfornøyd med det nye treningsprogrammet, så dette lover godt!

Nå som et nytt halvår banker på døren tenkte jeg å skrive litt om motivasjon for å komme i gang med gode rutiner etter ferien, og ikke minst dele litt mer treningsrelatert her på bloggen. Jeg har så lenge prøvd å ikke skrive for mye om trening her, men nå blir det bare en større del av livet mitt, og da er det både gøy å dele det her, i tillegg til at det selvsagt begrenser andre faktorer noe. Skogsturer blir det riktignok ikke slutt på. Jeg håper i hvert fall dere ønsker å følge med videre, spesielt nå mot vest-EM, at dere vil ta del i den reisen.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.