Bak kameraet, på fotoshoot med Treningsforum

I går ble jeg intervjuet og tatt bilder av til et nytt nummer av bladet Treningsforum. Gøy! Stas! Ut i fra hva jeg fikk se på skjermen ble bildene kjempebra, rett og slett. Jeg pleier å ha noe å pirke på, spesielt når det kommer til utsnitt og vinkler, men her ble alt gjort etter min smak. Gleder meg til bladet kommer på trykk, for å se det endelige resultatet! Jeg gir selvsagt beskjed når det er i butikk, og forhåpentligvis er dere interessert i å lese.

Intervjuet tok for seg det at jeg gikk fra overvektig, til å nå skulle konkurrere internasjonalt i styrkeløft, i en beinhard vektklasse. I tillegg forteller jeg litt om hvordan jeg trener, hva jeg liker minst med stevner, og hva jeg tenker om tiden fremover, både kortsiktig og langsiktig.

Jeg endte opp med å ta noe sånt som ni-ti knebøy med 100 kg, fem-seks markløft med 110 kg, og fem løft i benkpress med 60 kg. Så det var jo nesten en treningsøkt i seg selv, til tross for at jeg trente rett før vi skulle ta bilder. Haha, jaja, sånn kan det gå! Moro var det uansett!

Apropos styrkeløft. I går var det nøyaktig tre uker til jeg skulle konkurrere i Italia. Herlighet, som tiden flyr! Gleder meg skikkelig (og tenker på det stort sett hele tiden).

2 kommentarer til “Bak kameraet, på fotoshoot med Treningsforum

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *