18 juli 2016 -- 10:35

Ny helg, ny nasjonalpark. Fra Oslo kjører man nøyaktig samme vei til både Jotunheimen og Rondane typ 90% av veien, så på ett punkt tok jeg meg selv i å tenke at jeg bare kunne blitt der oppe hele uken, haha. Men uken har vært knall, og det er jo noe trivelig over bilturer også.

Uansett. Rondane. Altså, Norge… Blir det vakrere og mer fredelig?

Litt Mexico langt oppå vidda, haha.

Forrige helg sov jeg på Gjendesheim og denne helgen på Rondvassbu. Det er så utrolig flott å se at det er fullt på disse hyttene, at så mange trekker til fjells, og benytter seg av muligheten til å koble av der oppe. I tillegg var det folk som teltet utenfor begge hyttene, og på Rondvassbu er det lov med hund, så det var ekstra koselig å se. Hurra for DNT!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. B sier:

    Meld deg inn!

  2. ingrid sier:

    Nydelig <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.