20 juli 2016 -- 21:52

I dette innlegget skrev jeg at det var to måneder til regionsmesterskapet i styrkeløft, og at nedtellingen var i gang. Vel, jeg har meldt meg av RM. Hvorfor, lurer du? Grunnen er helt hinsides fantastisk gøy, artig, uvirkelig og til de grader motiverende: jeg er tatt ut til å konkurrere på vesteuropeisk mesterskap i styrkeløft i Italia, i september!!! Ja, jeg er tatt ut av forbundet til å konkurrere internasjonalt, og jeg har allerede mottatt flybillettene på e-post.

Hva skjer med livet? Hva skjer med alle de rare vendingene det tar? Det er fantastisk artig å få muligheten til noe slikt, og det må man jo benytte seg av. Jeg tenker i hvert fall at dette er en unik mulighet til å få oppleve noe spesielt, og GJETT om jeg gleder meg! Åh! For et liv.

 

For bare to år siden sa jeg at jeg aldri kom til å konkurrere i styrkeløft, da jeg ble spurt om det på trening. Det var ikke før rundt september 2014 at jeg begynte å leke med idéen, og det var ikke før i slutten av oktober det året at jeg bestemte meg for å delta på et stevne i desember, fordi en venninne av meg hadde deltatt på sitt første stevne i slutten av oktober, og hun kunne dele gode erfaringer. Og nå sitter jeg her, og bare… Skal til Italia for å løfte for Norge?! I mellomtiden har jeg byttet vektklasse, byttet løfteklubb, vært med på å starte klubben jeg løfter for, fått flere medaljer og pokaler, og har en norgesrekord på papiret. Altså… HVOR er pauseknappen? Fyyyy søren, så ubeskrivelig gøy dette er! Jeg har for lengst sluttet med begrensende forventninger, for av erfaring kan jeg si at det bare er å sløse bort tankekraft og potensiale.

Så, jeg håper dere ønsker å henge med på reisen. Vesteuropeisk mesterskap blir forkortet WEC. Såååå, når humoren alltid er på jakt etter ordspill er jeg selvsagt veldig begeistret for å si/skrive «going on WECation». Haha, den kommer dere til å få høre igjen, for å si det sånn. Jeg skal løfte første dagen, så de følgende tre dagene blir det jo faktisk litt ferie, før hjemreise.

Det er 50 dager til jeg skal løfte, og nå kan jeg virkelig si at nedtellingen er i gang. 50 dager til WEC, og 80 dager til NM i utstyrsfritt styrkeløft. Her er det bare å kjøre på med full innsats, da vet jeg at jeg vil sitte igjen med en god følelse, når jeg har gitt alt jeg har.

Det store spørsmålet nå er selvsagt hvilke løftesko, hvilke markløftsokker og hvilket løftebelte jeg skal ha. Verdens beste «problem»!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Maria T. Aambakk sier:

    Gratulerer Kamilla. Du er ei fantastisk jente som gir mykje motivasjon, har super innsikt og ein livsnytar. Lykke til :-).
    Mvh
    Maria T.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.