14 juni 2016 -- 9:32

Hadde stevnet i helgen vært et fullt styrkeløftstevne, med alle tre øvelsene, hadde nok forrige uke vært en lett treningsuke, men ettersom det kun var markløft på agendaen, trente jeg som vanlig i dagene før. Og godt var det – lett trening er noe av det kjedeligste jeg vet om.

Treningen går generelt bra og kroppen føles skikkelig solid. Det er så utrolig godt å kjenne det slik. Som jeg sa til Ingrid i telefonen på lørdag: jeg behandler kroppen min så bra jeg kan, jeg gir den kvalitetsrik næring, jeg lar den hvile og restituere seg, hodet føles balansert, og kroppen samarbeider så bra. Jeg ELSKER denne følelsen!

Altså, tenk så herlig det er at man kan dyrke frem denne følelsen helt selv. Det er jo et resultat av arbeidet man selv har lagt inn. For et fantastisk herlig konsept!

De siste løftene er fra helgens stevne. Og de gjorde meg massivt gira på å spisse ting enda mer for høstens mesterskap. Så nå blir det noe fokus på timing av næringsinntak og mye mer fokus på det mentale. Synes sånt er så spennende og gøy! Og jeg vet jeg kommer til å være glad for at jeg gjør den innsatsen, når jeg kan høste belønning for det. Mestringsfølelse er gull verdt!

En ny treningsuke er i gang, og den startet svært bra, med en solid økt i går. Noe av det som reduserer kvaliteten på øktene mine er at jeg har lett for å bli distrahert av hva som foregår rundt meg. Vel, det skal det bli slutt på. At folk går i veien, at folk klager, gjesper, gjør rare ting… Bring it! Fokustrening! Den startet forrige uke, og jeg må si det går bedre allerede. Og enda bedre skal det bli. I morgen skal jeg søren meg kjøre knebøy «feil vei» i stativet og… Haha, de gale har det godt, er det ikke det man sier?

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Ida sier:

    Du er så flink! Stå på 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.