19 juni 2016 -- 11:02

Lomper med philadelphia, isbergsalat og kylling. Paprika ved siden av, i tillegg til kyllingen og salaten som ikke fikk plass i lompene.

Cottage cheese blandet med kokosmasse, toppet med jordbærsyltetøy, blåbær og moreller.

Vannmelon i biter.

Og så til min go-to når jeg vil ha velsmakende og sunn mat på tre minutter:

 

Paprika med Philadelphia m/gressløk.

Fiskekaker.

Tada! Haha, det er kanskje en smule sært, men det er så godt! Og svært raskt, men likevel mettende og sunt. For de som ønsker mer kabohydrater er det jo bare å slenge hele greia i flere lomper eller ta noe frukt ved siden av. Dette gjør seg godt på grillen også, bare vent med osten.

Omelett, paprika og spinat.

Cottage cheese med kokosmasse, toppet med bær.

Ja, okei, jeg har dilla: paprika med philadelphia m/gressløk, skinke, spinat, agurk, knekkebrød med leverpostei.

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. ingrid sier:

  Dette må være det første matinnlegget ever uten eggene dine!! (Omeletten teller IKKE).

  • Kamilla K sier:

   WOW! Nei, omelett teller ikke. Men altså, jeg spiser jo tre egg fem dager i uken, så det er ganske imponerende at jeg ikke har med ett eneste kokt egg her. Skal vi feire?! Premie og date?! 🙂

 2. ingrid sier:

  Selvfølgelig skal vi feire! Halloooo liksom! Middag og skravlings i morgen?

 3. Janne sier:

  Hei!
  Eg er superimponert over deg og synest bloggen er fantastisk! Veldig artig å sjå matbileta dine – du et omtrent det same som meg, men eg får stadig nye tips. I morgon har eg planlagt fiskekaker, og då blir tilbehøret heilt sikkert paprika og philadelphiaost – det ser SÅ godt ut. Tusen takk for at du delar!
  God sumar til deg!

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Åh, tusen takk, Janne 🙂 Slikt setter jeg pris på. Hahaha, håper virkelig du spiste det, og håper du synes det var godt 😀 En av mine favoritter, og raskere mat får man vel ikke?!
   God sommer til deg 🙂

   • Janne sier:

    Det var kjempegodt! Eg lagar mat til mann og barn, og serverer ofte fiskekaker med rømme og sennep til. I tillegg tek eg ei stor skjærfjøl og skjær opp søt paprika, gulrot, agurk, tomat, eple, avocado, etc – og set heile fjøla på bordet. Då er middagen klar så fort fiskekakene er varme 😉

    • Kamilla K sier:

     Ååå, det hørtes ut som den perfekte middag! Og bare det å servere det på den måten er jo skikkelig sjarmerende 😀 Herlig!

 4. Nå er jeg glad for at jeg skal hjem, for nå ble jeg sulten!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.