22 juni 2016 -- 22:14

Uten at jeg skal gå i detalj så har de siste par ukene gjort meg i ekstra godt humør, og jeg digger, digger, digger det! Jeg er generelt ganske god (hehe) på å finne hverdagsgleder og være oppmerksom på fine ting jeg setter pris på i hverdagen, men nå er energinivået hevet noen hakk, og jeg nyter virkelig dagene på en helt egen måte. Herlige greier!

1

1) Jeg var skeptisk bare til pakken, for den så jo litt gammel ut, men kjære vene, for en himmelsk duft og smak. All annen kaffe har blitt skuffende i ettertid, og det kommer fra en som drikker en hel del forskjellig kaffe. 2) Kostet typ 150 kr eller noe, kjøpte den i Sverige på søndag. 3) Jada… 4) TO ganger forrige uke løp jeg intervaller, og jeg koste meg sånn. Ikke noe så heftig at det tømmer meg, men så jeg får svettet litt og brukt kroppen på en annen måte. Planen var 10 intervaller, det gikk dårlig. 5) Ikke ofte jeg svetter lenger, så når det først skjer liker jeg å rope det ut til alle. 6) Altså… NAM!!!

2

1) Karoline og jeg tok oss en is i Fredrikstad bare… 2) Superheltflaske! 3) Gjensynsglede – to K-er som liker å sikte høyt. Morsomt at en av låtene til E&K faktisk er et must for meg å høre på før stevner, det bringer flere gode følelser enn bare sangen i seg selv, og motiverer på en helt egen måte, som treffer meg skikkelig. Mange år med gode (og noen ekstremt komiske) minner. 4) Ut på tur. 5) Hilde og jeg syntes vi fortjente litt nytt fra sportsbutikken i Sverige. 6) Nam!

3

1-3) Treningen TOK AV på mandag! Pers i knebøy (i denne vektklassen), etterfulgt av tangering av pers i benk, og noen solide løft i mark. Kroppen føltes ustoppelig! Helt fantastisk!  Nå begynner jeg å nærme meg det nivået jeg var på i knebøy før jeg byttet vektklasse og knebøystil, og jeg tror ikke dere skjønner hvor enormt mye det betyr for meg. Måneder med arbeid og terping viser seg litt etter litt, og det gjør meg så utrolig glad. Og at kroppen min er så samarbeidsvillig… Takknemlig, til de grader! 4) Ingrid og jeg feiret livet med en deilig middag på Jacob Aal. Åh, for en venn. For et menneske! 5) Haha, fra den andre intervalløkten, en smule gira. 6) Nam!

Håper dere nyter sol, sommer, og skaper gode minner hvor enn i verden dere er, og hva enn dere vil eller må gjøre!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Malin sier:

  Hei! Apropos økt energinivå, hva er dine tanker om økt karbohydratinntak og energi? Jeg har lenge «forsket» litt på egen kropp og hvilket inntak av karbohydrater som er optimalt for en god fungering hos meg. Jeg vil gjerne ha energi til både trening og alt annet livet har å by på – og føler jeg har funnet en god balanse som fungerer for meg. Det hadde likevel vært veldig spennende å høre hva du tenker om dette og hva du føler fungerer godt for deg. Jeg vet at dette kan være et betent (brennheit) tema, så jeg håper det tolkes i rett retning (som interesse og ønske om å ha en kropp som fungerer optimalt i hverdagen;-)) Klem

  • Kamilla K sier:

   Hei! 🙂
   Jeg tolker det absolutt ikke på noe negativ måte i hvert fall! Kjempeflott at du føler du har funnet en balanse som funker for deg, ingenting er som den tryggheten noe slikt gir. Jeg snakker for øvrig litt om dette i podcasten til Sara, som jeg gjestet tidligere i år: http://saralossius.no/2016/02/28/ingefaer-podcast-14-kamilla-k-jeg-elsker-det-livet-jeg-lever-na/ Jeg spiser nok noe mindre karbohydrater enn det mange med mitt aktivitetsnivå gjør, rett og slett fordi jeg opplever at jeg funker bedre på dette. For noen år siden var jeg karbodronning, så jeg vet ikke om det har noe med det å gjøre. Jeg får det meste av mine karbohydrater fra frukt, meieriprodukter og bær, pluss at det noen ganger hender jeg spiser havregryn, lomper, knekkebrød eller lignende. Også bestiller jeg alltid søtpotetfries hvis jeg er ute, haha, men det gidder jeg ikke lage selv. Har til gode å prøve de som har kommet i frossen form nå, så takk for påminnelsen 😉 Vet ikke om dette ga deg noe særlig svar, men for min del er det i hvert fall utrolig godt å ha funnet ut hva som funker for meg, og ikke minst det faktum at jeg synes det er kjekt å ikke «måtte» spise poteter, ris og pasta hver dag/uke/måned, for jeg synes rett og slett ikke det er noe særlig godt.
   Håper helgen din har vært fin 🙂

   • Malin sier:

    Takk for så utfyllende svar! Tenker du noe på timing av karbohydrater ifm. trening? Jeg har faktisk hørt podcasten du gjester tidligere i år, veldig fin og jeg synes du har så mange kloke refleksjoner :* Skal sjekke den ut igjen – og lytte litt nærmere til karbohydrattema, hehe. Jeg har faktisk testet de søtpotetfriesene i frossen form, mener å huske at jeg synes de var ganske ålreite 😉 God helg!!

    • Kamilla K sier:

     Da skal jeg teste dem ut! Ser jo godt ut, og jeg bestiller alltid det hvis jeg har mulighet 😀
     Bare hyggelig, kjekt at svaret var noe givende 🙂
     Jeg inntar det aller meste av karbohydratene mine for dagen i måltidene før og etter trening, og så har jeg det meste av fettet i måltidene bort fra trening. Nå spiser jo ikke jeg ville mengder karbohydrater, men for eksempel spiser jeg tilnærmet ingen karbohydrater til første måltid, for jeg har flere måltider før trening, men til gjengjeld tilnærmet ikke noe fett i måltid rett før/etter trening. Ikke at jeg er superstreng på det, men jeg har ganske greie rutiner på inntaket mitt, så da har jeg innført det slik, og holdt de vanene gående. Før inntok jeg vel nesten kun karbs FØR trening, men etter å ha lest opp og ned i mente om hvor viktig det er rett etter tunge styrkeøkter, begynte jeg med det, og trives svært godt 🙂 Ah, det er så gøy å lære, teste ut, erfare og fortsette på dette evighetsprosjektet!

     Gooood helg, Malin!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.