29 mai 2016 -- 10:06

Jeg er i gang med nytt treningsprogram, og nå begynner en fase som krever litt annerledes jobbing, både med den fysiske treningen og med det mentale. Med andre ord: nå begynner det å bli litt mer alvor, for det er stevner i sikte. Jeg har trent såkalt mengdetrening siden slutten av oktober. Jeg er veldig glad i mengdetrening, da føler jeg meg sterkest, fordi jeg får løftet mye, ofte. I to måneder trente jeg tolv økter i uken, og elsket det! Nå derimot, blir det mindre mengde enn på nesten åtte måneder, og «bare» seks styrkeøkter i uken. Verste er egentlig å få med hodet på dette, å stole på prosessen. Jeg vet at kroppen min tilpasser seg raskt. Har jeg nevnt at jeg elsker kroppen min? Jeg er så ubeskrivelig takknemlig for at den er så samarbeidsvillig og god. Gjør alt jeg kan for å behandle den godt.

Fun fact: jeg har hatt «daglig maks» i knebøy fem dager i uken, i to måneder nå. Altså har jeg i teorien kunnet makse/perse i knebøy mandag til fredag, hver uke. Jeg har ikke gjort det, men jeg har vært nære maks hver dag. Gjett om jeg har kost meg! Det har vært så mye persing, repspersing, kamp om å få opp vektene, seige løft… Sånt som gjør at jeg kjenner at jeg virkelig får BRUKT meg. Nå er det tid for å bruke den styrken jeg har samlet opp, til færre, tyngre, mer eksplosive løft. Okei, nå som jeg skriver det kjenner jeg at jeg blir litt mer gira. Og når alt kommer til alt: jeg vil løfte så bra jeg overhodet kan. Dette vil få meg nærmere. Ergo: ikke nøl, maks innsats på både lette og tunge vekter, og viktigst av alt: få med hodet!

Så, hodet har jeg tenkt til å jobbe litt mer aktivt med igjen nå. Har vært slurvete de siste månedene, fordi det har vært så lenge til jeg virkelig må gå «all in». Men nå er favorittboken min funnet frem, jeg har begynt å skrive igjen, i dokumentet mitt som har et navn dere trolig aldri får vite om, haha. Og jeg gleder meg stort til å kjenne den mentale styrken spisse seg igjen. Dette er gøy – å jobbe med seg selv, pushe grenser, og utvikle seg!

Vel, det var den stilen! Første uken av programmet er gjennomført. Første uke er alltid litt tilvenning synes jeg, for å komme inn i hele oppsettet, så jeg tipper ukene fremover vil bli enda bedre. Og fra ca 7:30 i filmen blir det egentlig bare fjas, men jeg synes det var FOR gøy til å ikke inkludere.

Haha, det der er resultatet av at jeg ikke får trene tungt hver dag. Overskuddet bare hoper seg opp! Det er utrolig gøy da, man føler nesten man får superkrefter, fordi man er vant til at en vesentlig større energimengde går med til tunge løft. Jo mer jeg skriver, jo mer får jeg troen på at ukene fremover blir skikkelig gode! Gleder meg!!!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Silje sier:

  Hahaha, elsker klippet på slutten!

 2. Victoria sier:

  Fytte F så definert du har blitt, den kroppen der er hva jeg kaller en maskin! Det er så insane motiverende å se deg trene, teknikk er on point og det er bare mer og mer uvirkelig når jeg tenker/ser tilbake på gaaamle innlegg av hvordan du så ut, misforstå meg rett, like blid og sprudlende har jeg alltid oppfattet deg, men kroppen din sin forvandling er helt sjuk! Det er fint lite som gir meg like mye motivasjon som deg, og jeg jobber så hardt for å oppnå et bedre forhold til kroppen min, og en bedre og sterkere kropp generelt som det virker som om du har! Jeg bøyer meg i støvet(eller er det hatten:-P?)
  Ha en fortsatt strålende uke<3

  • Kamilla K sier:

   Ååååå, er ikke du herlig! Har lest den kommentaren der litt for mange ganger nå, men den fikk meg virkelig til å smile stort 😀 TUSEN takk! Dette gjorde meg skikkelig glad! 😀 Vet nesten ikke hva jeg skal si… TAKK, Victoria! Håper uken din blir helt herlig! <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.