5 mai 2016 -- 12:02

ALT for lenge siden forrige matinnlegg. Jeg har sluttet å ha det ene kameraet liggende på kjøkkenet, og dermed har jeg også glemt helt bort det å ta bilder for å kunne inspirere dere i matveien. Husk at dere kan trykke på kategorien «mat» i margen til høyre, hvis dere ønsker å se gamle matinspirasjonsinnlegg. Nærmer oss hundre innlegg av denne sorten, det får vel være et mål å nå i løpet av noen uker?!

Og så det er sagt: jeg spiser mye egg. Og paprika. Det er vel ikke langt unna at det faktisk er hovedkildene mine til næring.

Stekte egg, brokkoli, paprika med philadelphia og urtesalt, blåbær, kaffe, vann.

Stekte egg, erter, paprika, knekkebrød med leverpostei, kaffe og vann.

Oppskrift på leverpostei kan dere finne HER.

Stekte egg, paprika, knekkebrød med leverpostei, knekkebrød med ost, kaffe og vann.

Pannekaker/lapper av egg, cottage cheese, havremel, salt, kanel, kardemomme og natron, med blåbær, mandelmel og kaffe.

Omelett av egg og krydder, med ost og skinke, pluss paprika og kaffe.

Fast-food tilgjengelig i kjøleskapet: stekte grønnsaker, kyllingstrimler og byggris. Enkelt, sunt og meget godt.

Vel, kanskje jeg klarer å holde dette gående igjen? Vi får se, haha!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Martha sier:

  Hurra for matinnlegg 😀

 2. Lena sier:

  Hei Kamilla, helt urelatert spørsmål til innlegget; men lurte på hva slags belte du bruker, hva anbefaler du? Jeg finner ingen som er små nok (vil helst ha lær…)

  • Kamilla K sier:

   Hei! Jeg tenkte lage et eget innlegg om knevarmere og belter, skal prøve å få det opp i løpet av den kommende uken. Hva tenker du på med små nok? Altså bredden på beltet, eller lengden? 🙂

   • Lena sier:

    Spennende 🙂 tenkte egentlig på lengden, tror standard bredde skal fungere greit. De jeg har prøvd har enten vært av stoff eller rett og slett vært for tynne.. Eller alt for store. Har ikke så lyst til å spesialbestille heller 🙂

    • Kamilla K sier:

     Nå aner jeg ikke hvordan det er der du trener, men på Magnat har de i hvert fall Eleiko-belter i ulike størrelser, og for meg fungerer i hvert fall S der. Men så har jeg jo mitt eget Eleiko-belte også, som er S, i tillegg til det turkise/blå med navnet mitt på, som er spesiallaget til meg mtp midjemål. Men kanskje noen av disse kan være noe for deg: http://www.x-life.no/categories/treningsbelter Det «Abilica Powerlifting Belt» ser i hvert fall bredt og solid ut. Og hvis du ikke konkurrerer i styrkeløft trenger du heller ikke tenke på om merket er godkjent for stevner 😉

 3. Anna sier:

  Skulle si ifra om at jeg har savna matinnleggene dine, men der kom det gitt! Ja, til flere av de!
  Ellers blir jeg fortsatt ekstremt inspirert av treningen, maten, og alle tankene du deler, fortsett for alltid please

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.