9 mai 2016 -- 6:01

Gooood morgen, og god mandag! Håper dere har ladet batteriene i helgen, det har i hvert fall jeg. Vært så mye ute, og latt solstrålene spre glede i hele kroppen! Nydelig! Langhelg med strålende vær og drøssevis med fine ting på agendaen, det blir jo ikke bedre enn det?

Jeg får treningsprogram for åtte uker av gangen, og mellom hvert program har jeg en lekeuke. Forrige uke var siste uke på programmet, og mot helgen kjente jeg at «lekeuke»-mentaliteten begynte å melde seg. Jeg gjorde alt som sto i programmet, men la inn mer lek og tøys enn vanlig. Veltet dekk, slang tau, kastet ball, og gjorde massevis av artige ting. Man skal ikke undervurdere leking som trening altså, så lenge man passer på å gjøre leken såpass intensiv og tung at den krever at kroppen jobber.

1

Chins! Det sto faktisk på programmet da, men så digger jeg øvelsene i programmet, så det er jo ikke slik at jeg klager på det. Min «tada»-posering er jo bare helt normal…

2

Knebøy med stopp, 100 kg x alt for mange reps. Tungt, men en utrolig god øvelse!

3

L-sit. NOE så tungt! Min nye favoritt, jeg vil klare å sitte lenge. Gjorde det til og med i skogen, mellom to steiner, i går. Og på kettlebells på lørdag. Litt hekta bare.

4

Markløft. Min øvelse. 140 kg her, på en platting jeg faktisk liker (det skal litt til, haha).

5

Igjen: NOE så tungt! Tau… Må jo være tidenes øvelse for å få opp pulsen og bruke hele kroppen. Og kanskje for å pådra seg noen skader…? I tillegg veltet vi et dekk på ca. 100 kg frem og tilbake, og frem og tilbake, og frem og tilbake.

6

Ta i mot, helt ned på rygg, helt opp, kast! Vi startet med en ball på 20 kg, og da vi ikke orket mer av den gikk vi over på en som veide 12 kg. Tungt nok det også, for å si det sånn.

8

Kaputt!

7

Fikk is i gave etter økten, kunne ikke passet bedre! I tillegg var det tilfeldigvis favorittisen min gjennom alle år, så gliset kom raskt frem. Ah, godt liv, dette!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.