17 mai 2016 -- 21:07

Ah, nasjonaldagen! Det er litt som førjulstiden: folk får en vri på personligheten sin. Fin måte å si det på, eller hva? Så mange som stresser rundt, bunader som ikke passer, jordbær som er vassne, og alle som ikke husket at polet var stengt i så mange dager. Kurven av bekymringer tyter over! Men så kommer dagen, og folk jubler, koser seg med det de har, gratulerer alle de går forbi, spiser is, smiler og stemningen er så god. Også er det ekstra hyggelig at folk går så pent kledd, synes jeg. Det er et flott land vi bor i. Ikke bare er det flott å se på, men den friheten og de rettighetene vi har… Gode Norge.

Tradisjonen tro startet Hilde og jeg dagen i marka. I fjor gikk vi til Barlindåsen, i år falt valget på Gaupekollen. Oslo er flott!

Flaggene var selvsagt med. Elsker at majoriteten av flagget er rødt, det spiller så godt med det blå og grønne i naturen.

Det området der er trolig favorittstedet til både Hilde og meg. Eventyrland!

Hurra! Å ta et rykk med et flagg måtte jo bare skje.

Tradisjon er tradisjon, så da får jeg legge med det ene bildet fra i fjor. Så ser vi også hvor mye flottere vær det var i år. For ikke å snakke om bedre bildekvalitet.

For en trio! For ja, vi er tre. Sjarmøren i midten må ikke glemmes.

Kjærlighet!

Ganske fornøyd med det blinkskuddet der.

Deilig, deilig start på dagen. Bevegelse, frisk luft, flott natur, godt selskap. Så bar det inn til sivilisasjonen igjen, for resten av dagen. Håper dere har kost dere masse!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.