26 april 2016 -- 9:46

Forrige uke var en knallgod treningsuke, til tross for at jeg hadde «lett knebøy» hele uken. Når jeg får lett knebøy i programmet er det jo langt unna lett, men når de resterende ukene i programmet innebærer å kjøre knebøy opp til maks svært ofte, virker en liten reduksjon noe kjedelig. Jeg liker å løfte tungt (overraskende fakta?). MEN det ble både pers og repsperser i benkpress, diverse repsperser i rykk og støt, og ikke minst god kvalitet over øktene.

OG… Dere som følger meg på Instagram (@kamillako) så kanskje at jeg plutselig bega meg ut på en løpetur på fredag. Det skulle være en halvtimes gåtur, og etter noen meter (haha) fant jeg ut at jeg ville løpe noen intervaller. Sånn annenhver låt løping og gange. Men så satte jeg i gang, og glemte at jeg skulle gå på låt nummer to, og da var vi i gang. Det ble 10,4 km i overraskende god fart, og jeg fikk bekreftet at kondisjonen er nokså god. Og best (og viktigst, for min del) av alt: jeg ble ikke støl! Ikke noe som kommer til å gjenta seg med det første, men det var veldig trivelig.

Ah, det er så gøy å kjenne at kroppen er så sterk, og at den fortsetter å respondere så bra på hvordan jeg trener, spiser, hviler og lever. Takknemlig for at jeg har muligheten til dette!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
  1. Ane sier:

    Hei Kamilla og takk for en kjempekul og -inspirerende blogg! Det er så kjekt å se og lese her inne, jeg blir veldig inspirert av deg både fysisk og mentalt! 🙂 Jeg ser at du trener med ulike knevarmere og ulike belter. Kan du si noe om de ulike beltene og knevarmerne du trener med og hvorfor du varierer mellom disse?

  2. Camilla sier:

    Kan ikke du filme en ROM-WOD en gang? 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.