11 april 2016 -- 21:38

Tiden er her! Å, dette gir meg så mye glede! Tursesongen i marka er herved i gang for min del, og hadde jeg vært en hund hadde halen min logret i et fascinerende tempo nå. Ingrid og jeg gikk tur langs Maridalsvannet på søndag, og jeg ble overrasket over hvor bart det var. Endelig! Det var jo noen dager med nedbør forrige uke, det tipper jeg gjorde susen. Ah, jeg gleder meg til mange flere herlige turer i både Øst- og Nordmarka, og ikke minst i Maridalen, med «Maridalsalpene» der mine favoritter er: Barlindåsen og Gaupekollen.

3

2

Jeg får nesten sommerfugler i magen bare av å skrive dette. Å gå turer i marka er noe av det beste jeg vet om, det gir glede, ro og harmoni på en måte ingen andre ting kan. Og som jeg har nevnt så mange ganger før: jeg elsker Oslo! Her har jeg bykjernen med shopping, restauranter, turister og fart i én retning, og marka med stillhet, natur, fuglekvitter og opptråkkede stier i en annen retning. Jeg pleier å si det er synd at ikke flere benytter seg av det sistnevnte, men for å være litt egoistisk synes jeg jo det er veldig behagelig når det bare er meg og følget mitt på stien.

Det er lenge siden jeg lagde den, og jeg har lovt å oppdatere den, men i hvert fall: min guide for Oslomarka kan forhåpentligvis få noen ut på tur. Jeg digger tilbakemeldingene deres på turene dere jeg har hjulpet dere med å finne – det er mange perler igjen!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
  1. ingrid sier:

    Favorittsesongen!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.