8 april 2016 -- 22:20

Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en så full timeplan, som det jeg har hatt denne uken. Kjære vene, så mye hyggelig, inkludert treningsavtaler, kaffeavtaler og middagsavtaler. Men det er ikke tvil: sånne uker må være unntakene her i gården. En mellomting er nøkkelen. Uansett: jeg ville ikke vært foruten alle latterkrampene, klemmene, samtalene, og den gode stemningen. Et par ting jeg gjerne kunne vært foruten, men samtidig ikke, for det er vel helheten og kontrastene som gjør at man setter pris på alt det gode.

Noe som går helt fantastisk bra, og som betyr mye for meg, er treningen. Ser ut til at det kan bli en rekke forandringer i faktorer rundt treningen i månedene fremover, og jeg er den første til å si at jeg ikke veiver med armene og jubler for det, men kjenner jeg meg selv, og livets gang, rett så kommer det noe godt ut av dette også. 160 kg veier 160 kg, uansett hvem som har bedt deg løfte det, eller hvor du løfter det. Og med tidenes kuleste sokker er jeg hakket bedre rustet for hva som venter… Haha. Løftingen gir meg så mye. Glede, godfølelse, trygghet, mestring, solid kropp, i tillegg til alt det sosiale. Jeg digger det. Her med 140 kg markløft (uten belte, woho), og med et litt snodig løftefjes. Duckface?

140mark

I helgen står det en rekke trivelige ting på agendaen, og jeg kjenner gleden i kroppen bare av tanken. Endelig er våren her, endelig er markasesongen rundt hjørnet, og totalt føles livet veldig bra. Vel, dette ga dere vel ikke så mye, men jeg ville bare stikke innom og si hei og god helg! Håper dere har mulighet til å senke skuldrene og gjøre ting dere liker, med mennesker som gir beriker livene deres.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.