4 mars 2016 -- 9:37

Nå har jeg samlet alle frokost/lunsjsnappene og lagt i en egen mappe, så jeg skal sannelig legge ut alle i et eget innlegg, så skal dere se hvor utrolig rutinemenneske jeg er. Det er så herlig da, når man spiser mat som smaker kjempegodt, og gir glede både i øyeblikket det spises, og som gjør godt for kroppen, slik at man har gledeseffekten på sikt i tillegg. Jeg snakker selvsagt om egg, urtesalt og paprika, men mer om det til uken. Litt hverdag:

1

1. Heisfie! Ser ut til at våren lar vente på seg, så da er det bare å fortsette å pakke seg inn i gode jakker, myke skjerf og tykke votter. 2. Jeg skal sjekke hvor mye jeg drikker på en dag. Tipper jeg er langt over den anbefalingen om 2-3 liter. 3. Marie og KK-kvalitetstid.

2

1. Min favorittspalte. 2. Haha, Atle fikk meg til å dra tre-repperne mine i mark på 100 kg med toppen av en amerikansk fotball-drakt på. 3. Ro i sjelen.

3

1. Okei, ett matbilde da, av favoritten: egg med havsalt, paprika fylt med leverpostei. Jeg har for øvrig lagt ut oppskrift på leverpostei her. Sluttet med bacon i, men ellers samme. 2. Gående utfall med stang, på løpebanen. Marie har skjønt det! 3. Ro i sjelen.

4

1. Kristinopolis og Keiserkroppen klare for å trimme! 2. GLEDE! 3. Herlig følelse.

5

1. Burde egentlig startet en treningsmoteblogg. Bare egentlig. 2. Bursdagsglede! 3. Trenger vel ikke ord… Strøm-Larsen, slakter på Torshov. Har kraftbein og lever, pluss kilovis med ulike kjøttstykker fra ulike dyr, pølser, pateer, ferdigretter og i det hele tatt.

Vel, nå er det på tide å komme seg av gårde her. Denne helgen blir spennende, kjenner noen sommerfugler driver og flyr rundt i magen her! God fredag og god helg, dere!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.